Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σε "κίνδυνο" στον ΠΑΟ - Τι θα γίνει με Ολυμπιακό - Τον "τελειώνει" ο Ιτούδης - Φήμες για Πιτίνο!
Μπάσκετ
| 2020-02-26 17:40:00

Σε "κίνδυνο" στον ΠΑΟ - Τι θα γίνει με Ολυμπιακό - Τον "τελειώνει" ο Ιτούδης - Φήμες για Πιτίνο!

του Pick n' Scroll
Σε "κίνδυνο" στον ΠΑΟ - Τι θα γίνει με Ολυμπιακό - Τον "τελειώνει" ο Ιτούδης - Φήμες για Πιτίνο!

Θα την πατήσει; Πού κρίνονται τα πάντα. Είναι τεράστιος αλλά...

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στο χείλος της καταστροφής, αλλά όλοι συμφωνούν ότι θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη θέση. Θα μπορούσε να παίζει καλύτερο μπάσκετ σε σχέση με αυτό που παίζει και να έχει 2-3 νίκες παραπάνω στην Ευρωλίγκα.

Θεωρητικά είναι σε κίνδυνο, όσον αφορά στη παρουσία του στην οκτάδα, αλλά έχει παιχνίδια που είναι στο χέρι του να πάρει, ώστε να μην την πατήσει.

Η άλλη εβδομάδα, πάντως, όπως και να έχει, είναι πολύ σημαντική για τους Πράσινους. Είναι διαβολοβδομάδα με τα όλα της, καθώς παίζουν πρώτα στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και μετά με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Αν πάρουν μία νίκη σε αυτά τα δύο παιχνίδια, η θάλασσα θα είναι ήρεμη. Ειδικά αν καταφέρουν να περάσουν νικηφόρα από το ΣΕΦ. Αν κερδίσουν και τους δύο αγώνες, όλα θα μπουν στην άκρη: και κακές εμφανίσεις και πρόβλημα στην άμυνα και όλα. Τουλάχιστον προσωρινά.

Αν, όμως, χάσουν και τα δύο ματς, τότε θα γίνει ο κακός χαμός και ο καθένας καταλαβαίνει το γιατί. Πρώτον θα έχει χαθεί σημαντικό έδαφος για την οκτάδα, δεύτερον θα έχει χαθεί παιχνίδι από τον Ολυμπιακό και τρίτον θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η δυσφορία για τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός, για τον τρόπο που κατευθύνει την ομάδα ο Πιτίνο.

Ο Αμερικάνος είναι τεράστιος προπονητής. Πέρυσι οι Παναθηναϊκοί τον είχαν Θεό. Φέτος η αντιμετώπιση δεν είναι η ίδια. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο κάποια σχόλια από δω και από εκεί για τον Πιτίνο, σχόλια που, όμως, δεν έχουν πάρει έκταση. Αν, όμως, χαθούν τα δύο παιχνίδια την άλλη εβδομάδα, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο καράβι. Τεράστιες οι χαρές, τεράστια, όμως, και η φουρτούνα, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα ιδανικά. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Αλαφούζος! "Ντου" στον... Μαρινάκη - Πήρε τηλέφωνο και έκανε χαμό - Ψήνεται αποχώρηση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags