Facebook Pixel Απογοητευμένος Μπαρτζώκας: "Έπρεπε να νικήσουμε με τέτοια άμυνα..."
Μπάσκετ
| 2020-02-28 00:20:00

Απογοητευμένος Μπαρτζώκας: "Έπρεπε να νικήσουμε με τέτοια άμυνα..."

Sportdog Team
Απογοητευμένος Μπαρτζώκας: "Έπρεπε να νικήσουμε με τέτοια άμυνα..."

Όσα είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, πολύ κλειστό. Δυστυχώς, όλες οι αποφάσεις μας στο τέλος, αλλά κι αυτές της Μακάμπι ήταν εναντίον μας. Για 30 λεπτά, παίξαμε καλή άμυνα και νομίζω ότι έπρεπε να νικήσουμε με τέτοια άμυνα. Στο τέλος του παιχνιδιού, κάναμε ο,τι μπορούσαμε για να χάσουμε. Λάθη, χαμένες βολές, φάουλ σε σουτ τριών πόντων του Ουίλμπεκιν. Ακόμη και το λάθος στην τελευταία επίθεση. 

Όταν έχεις την ευκαιρία να παίρνεις διπλό στο Τελ Αβίβ πρέπει να την αξιοποιείς. Είμαστε νεανική ομάδα, μαθαίνουμε ακόμη. Είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά θα έπρεπε να έχουμε νικήσει με αυτή την άμυνα. Συγχαρητήρια στην Μακάμπι για την επικράτηση της», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ, είπε: «Φυσικά και το πιστεύω, όλοι πρέπει να το πιστεύουμε στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο. Όταν ήρθα στην ομάδα, είπα ότι πρέπει να κοιτάζουμε την επόμενη προπόνηση. Δεν πρέπει να κοιτάς το πρόγραμμα, γιατί χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Αν πιστεύεις στην ομάδα σου, θα πάρεις τις νίκες που πρέπει. Νιώθω ότι πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Σήμερα χάσαμε από δικά μας λάθη. Έχουμε βλέψεις. Περιμένουμε τον Μιλουτίνοφ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags