Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Περίεργα τα τελευταία λεπτά - Μπαρτζώκας και ό,τι κάτσει... - Είδατε ο Σφαιρό; - Τα είπα για ΜακΚίσικ"
Μπάσκετ
| 2020-02-28 17:20:00

"Περίεργα τελευταία λεπτά - Μπαρτζώκας και ό,τι κάτσει... - Είδατε ο Σφαιρό; - Τα είπα για ΜακΚίσικ"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Περίεργα τελευταία λεπτά - Μπαρτζώκας και ό,τι κάτσει... - Είδατε ο Σφαιρό; - Τα είπα για ΜακΚίσικ"

Ατάκες-φωτιά έμπειρου κόουτς. "Αυτό είναι το κακό". Ποιος Μπάικς...

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε μία ανάσα από μία ακόμα τεράστια νίκη αλλά ηττήθηκε 71-70 από τη Μακάμπι με με τρίποντο στο φινάλε. 

Το αποτέλεσμα στο Ισραήλ οι Πειραιώτες με 11-15 βλέπουν την οκτάδα να απομακρύνεται, καθώς έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Ωστόσο με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν τις τελευταίες εβδομάδες δείχνουν ικανοί για όλα.

«Όταν το παιχνίδι φτάνει σε αυτό το σημείο, τα τελευταία 4-5 λεπτά είναι πολύ περίεργα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντίνου Καλαμπάκου.

Ο έμπειρος τεχνικός στέκεται στη βελτίωση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα. «Τα στοιχεία που έχουμε για τον Ολυμπιακό είναι ενθαρρυντικά. Πρόκειται για μία ομάδα που έπαιζε πάρα πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Η εμφάνισή της χωρίς την παρουσία του Σπανούλη και με καινούργια παιδιά μέσα, τη γεμίζει αυτοπεποίθηση. Ο Ολυμπιακός μπορεί να τελειώσει τη χρονιά πολύ καλά. Και ό,τι κάτσει.... Τα δεδομένα που έχουμε είναι ενθαρρυντικότατα. Είδαμε παιδιά να βγαίνουν μπροστά, να παίρνουν μπάλες, δημιούργησαν πράγματα. Ήταν ανταγωνιστικοί σε μία πολύ σκληρή έδρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν εκπληκτική η Μακάμπι», αναφέρει.

Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τη δουλειά του έχει πολύ καλά λόγια να πει: «Του αναγνωρίστηκε η δουλειά του. Μετά από 7-8 χρόνια που ήταν στην αφάνεια και δεν υπήρχε η Μακάμπι πήραν τον κόουτς, έδειξε έργο και τον ανανέωσαν με χαρές και πανηγύρια. Πάει να πει ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι. Είναι δύσκολη και σκληρή ομάδα η Μακάμπι. Εκτιμούν τη δουλειά του και αυτό που κάνει. Δεν έχει σημασία αν είναι ακριβή ομάδα ή όχι. Και πριν 5 χρόνια ακριβή ήταν και δεν έκανε τίποτα. Βρήκε τη χημεία και το κλικ που ενώνει όλη αυτήν την αλυσίδα, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμο και λειτουργεί πολύ καλά», υποστηρίζει.

Κληθείς να σχολιάσει την εικόνα των δύο μεταγραφών του Ολυμπιακού τόνισε: «Ο ΜακΚίσικ δεν ήταν διαφορετικός απ' αυτό που είχαμε πεί στο sportdog. Είναι δυνατός και με τρεξίματα. Είναι ένας αθλητής, σκόρερ και καλός στο ένας με έναν. Είχε πολύ καλή λειτουργία. Ο Μπάικς δεν κέντρισε την προσοχή. Ο χρόνος προσαρμογής πάντα παίζει ρόλο σε αυτά τα παιδιά. Θα τους δούμε σε 15-20 μέρες. Το κακό είναι ότι δεν έχει παιχνίδια ο Ολυμπιακός. Δεν γίνεται να παίζουν ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Τα νέα παιδιά πως θα πάρουν ματς στα πόδια τους; Έστω και απέναντι σε Λαύριο και Ρέθυμνο. Είναι μία πολύ καλή προπόνηση ακόμα και τακτικά για την Ευρωλίγκα. Χάνεται τσάμπα ένα 40λεπτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Μαρινάκη μετά την Άρσεναλ - "Κλέβει" βασικό παικταρά του ΠΑΟ - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags