Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Euroleague: "Δώρο" από τον Σάρας σε Παναθηναϊκό - Κέρδισε... πόντους για την οκτάδα
Μπάσκετ
| 2020-02-28 23:35:00

"Δώρο" από τον Σάρας σε Παναθηναϊκό - Κέρδισε... πόντους για την οκτάδα

Sportdog Team
"Δώρο" από τον Σάρας σε Παναθηναϊκό - Κέρδισε... πόντους για την οκτάδα

Ευχάριστα τα νέα για το Τριφύλλι, παρότι δεν αγωνιζόταν.

Παναθηναϊκός - Euroleague: Η Ζαλγκίρις κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, στην παράταση, σε ένα αποτέλεσμα το οποίο ήρθε σαν... δώρο στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κάνει τη μεγάλη προσπάθειά της για να βρεθεί στην οκτάδα της Euroleague, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Στο πλαίσιο αυτό κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο την Αρμάνι Μιλάνο, στην Zalgirio Arena, επικρατώντας με 105-97, στην παράταση.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τους «πράσινους» στο 11-15, με το πέρας 26 αγωνιστικών, «πιάνοντας» την ιταλική ομάδα, καθώς πλέον έχουν το ίδιο ρεκόρ.

Παράλληλα, το αποτέλεσμα αυτό ήρθε σαν δώρο και για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί η ήττα στη Λιθουανία κράτησε την ιταλική ομάδα μακριά από τον Παναθηναϊκό στην κατάταξη. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην έκτη θέση με ρεκόρ 14-12 και πλέον απέχει 3 νίκες από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, η οποία έχει τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, καθώς μετράει 2 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags