Facebook Pixel Sportdog.gr | Σιγά μην έχανε! Τεράστιο διπλό για τη Φενέρ του Ζοτς - Άλμα οκτάδας
Μπάσκετ
| 2020-02-28 23:57:00

Σιγά μην έχανε! Τεράστιο διπλό για τη Φενέρ του Ζοτς - Άλμα οκτάδας

Sportdog Team
Σιγά μην έχανε! Τεράστιο διπλό για τη Φενέρ του Ζοτς - Άλμα οκτάδας

Οι Τούρκοι πέρασαν από τη Βαλένθια με 93-86.
 

Αν κάτι είναι δύσκολο είναι να… διαγράψεις μια ομάδα. Αν κάτι είναι αδύνατο είναι να διαγράψεις τη Φενέρμπαχτσε, καθώς ακόμα και στη χειρότερη χρονιά της είναι ικανή -αν μη τι άλλο- για να μπει στα πλέι οφ. Και βλέπουμε… Οι Τούρκοι έπρεπε να νικήσουν τη Βαλένθια, για να μην κυνηγάνε Χίμαιρες. Την ίδια στιγμή οι Ισπανοί με νίκη έκαναν παράσταση νίκης, αλλά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, μιλάνε οι σκληροί κι ο Ουίλιαμς ήταν σκληρότερος όλων.

Υπήρχαν στιγμές που ένιωθες ότι ο Αμερικανός ήταν… παντού. Δεν είναι μόνο οι 22 πόντοι που πέτυχε, με μόλις δύο άστοχα σουτ, αλλά η σκληράδα που έβγαλε, το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά και δουλειές που δεν καταγράφει η στατιστική υπηρεσία. Θετικός ήταν κι ο Ντατόμε, αλλά ο παίκτης που έκανε στο τέλος τη διαφορά ήταν ο Κώστας Σλούκας.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς προηγήθηκε με 68-76, για να πετύχει εκπληκτικό τετράποντο ο Μαρίνκοβιτς (72-76). Λες και κάποιος πάτησε ένα κουμπί κι εμφανίστηκε ο αόρατος Σλούκας, για να ενδυθεί τον μανδύα του πολυτιμότερου. Ο Έλληνας διεθνής πόιντ γκαρντ πέτυχε 10 σερί πόντους, με βολές, δίποντο, τρίποντα, έδωσε αέρα διψήφιας διαφοράς στην ομάδα του, αφαιρώντας από τους γηπεδούχους κάθε ελπίδα αντίδρασης.

Ο Μαρίνκοβιτς ήταν ασταμάτητος, ο Ντούμπλιεβιτς έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες λύσεις και παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Τα ποσοστά των νικητών ήταν τρομακτικά, αλλά κι οι Ισπανοί δεν το έβαλαν κάτω, πάλεψαν ως το τέλος, μειώνοντας τη διαφορά στους 5 (86-91), κάνοντας ένα επιμέρους 10-0 σερί, αλλά με 23.7» να απομένουν και χωρίς να μπορούν να οδηγήσουν τους αντιπάλους τους στις βολές, έδειξαν απλά μαχητικότητα. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, οι φιλοξενούμενοι εκδήλωσαν επίθεση, ενώ όλα είχαν τελειώσει (ο Σλούκας έκανε το τελευταίο σουτ), αλλά… κανείς δεν στάθηκε στη μη τήρηση των κανόνων καλής συμπεριφοράς, των νικητών απέναντι στους ηττημένους.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 41-47, 60-65, 86-93.

 

Πηγή: to10.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags