Facebook Pixel Αντετοκούνμπο μετά τους Χιτ: "Δεν πάμε για το 82-0 - Δεν με ενδιαφέρει να βγω MVP" (vid)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-03-03 09:58:00

"Αφοπλιστικός" Γιάννης μετά τους Χιτ: "Δεν πάμε για το 82-0 - Δεν με ενδιαφέρει να βγω MVP" (vid)

Sportdog Team
"Αφοπλιστικός" Γιάννης μετά τους Χιτ: "Δεν πάμε για το 82-0 - Δεν με ενδιαφέρει να βγω MVP" (vid)

Δεν τον επηρεάζει η ήττα.

Για την ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δείχνοντας τον δρόμο στους Μπακς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι είπε αρχικά: «Είχαν ενέργεια, έπαιξαν πολύ δυνατά στην άμυνα. Μας δυσκολεύουν πάντα. Και αυτό έκαναν και τώρα, όχι μόνο για μένα αλλά για όλη την ομάδα μας. Πρέπει να... ματσάρεις την ενέργεια τους» ενώ για τους «back to back» αγώνες και πόσο δύσκολο είναι, τόνισε: «Είναι δύσκολο, είσαι κουρασμένος. Να τρέξεις στην άμυνα, ειδικά απέναντι στο Μαιάμι που έχει ψηλούς που τρέχουν και μέσα και έξω για σουτ».

«Θα κερδίσεις κάποια παιχνίδια και κάποια θα τα χάσεις. Δεν πάμε για το 82-0. Πρέπει να παίξεις πάντα σκληρά, το Μαιάμι έχει μία εξαιρετική και σκληρή ομάδα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, πας στο γυμναστήριο να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά και πας στο επόμενο. Η ομάδα σίγουρα κοιτάει σε μένα ως ηγέτη και πρέπει να κρατήσω ψηλά το ηθικό της ομάδας», πρόσθεσε.

Για τα άστοχα σουτ που επιχείρησε είπε: «Κάποιες φορές μπαίνουν, κάποιες όχι. Πρέπει πάντα να προσπαθείς σε όλους τους τομείς».

Για το ενδεχόμενο να παίξουν με τους Χιτ στα πλέι οφ είπε: «Είναι δυνατή ομάδα, παίζουν 48 λεπτά με ενέργεια. Αν τους αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την αμυντική λειτουργία των Μπακς είπε: «Το Μαιάμι πέτυχε πολλά... μεγάλα σουτ. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερη άμυνα, θα είμαστε έτοιμοι όταν θα ξαναπαίξουμε».

Για το «repeat» του MVP είπε: «Δεν είναι καθόλου σημαντικό για μένα. Δεν με ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags