Facebook Pixel Ατακάρες Πρίντεζη για Σπανούλη και Παναθηναϊκό - Τι είπε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!
| 2020-03-03 13:17:00

Ατακάρες Πρίντεζη για Σπανούλη και Παναθηναϊκό - Τι είπε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ατακάρες Πρίντεζη για Σπανούλη και Παναθηναϊκό - Τι είπε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Έλληνα φόργουορντ.

Συνέντευξη στο "Eurohoops.net" παραχώρησε ο Γιώργος Πρίντεζης και μίλησε για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού, την σωματική του κατάσταση, το μέλλον του στην ομάδα, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε στην ιστοσελίδα «Eurohoops.net»:

Για το ότι πλέον παίζει ένα ματς την εβδομάδα: «Σίγουρα είναι ιδιαίτερη χρονιά, δεν έχει τύχει ξανά προσωπικά σε μένα, αλλά και στο σύλλογο να παίζουμε ένα ματς την εβδομάδα, με ένα back2back το μήνα ουσιαστικά. Δεν θεωρώ πως είναι μεγάλο κριτήριο για να βγάλουμε κάτι θετικό ή όχι το αν δίνουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα ή αν αγωνιζόμασταν κανονικά και στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία ματς έχουμε δείξει μια βελτίωση, μακάρι να προλάβουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με το να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ».

Για το πώς διατηρεί τη σωματική του κατάσταση: «Είναι δύσκολο για ένα αθλητή να κοντρολάρει τα συναισθήματά του και να καταλάβει πότε πρέπει να μεγαλώνει και να προσέχει περισσότερο. Εγώ μέχρι τα 30-31 μου που πρόσεχα πολύ την διατροφή μου ποτέ δεν ένιωσα να έχω κάποιο θέμα. Τώρα, στη φάση που είμαι προσέχω… εξονυχιστικά σε όλα τα πράγματα. Στη διατροφή, στα γεύματά μου, στο τι τρώω. Έχω σταματήσει εντελώς να τρώω ζάχαρη! Αν θέλεις να βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο χρειάζονται κάποιες θυσίες, πρέπει να δουλεύεις περισσότερο, να κοιμάσαι πιο πολύ. Η αλήθεια είναι πως φέτος νιώθω πολύ καλά, για ένα ακόμα καλοκαίρι είχα τον χρόνο να δουλέψω και να ετοιμάσω το κορμί μου όσο καλύτερα μπορώ και σίγουρα παίζει ρόλο ότι μέσα στην εβδομάδα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε».

Για το αν έχει αποφασίσει πότε θα σταματήσει το μπάσκετ: «Ποτέ δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις για μια απόφαση. Όταν νιώσω έτοιμος θα πω τέλος και δεν θέλω να γίνω βάρος με τη παρουσία μου σε κανέναν. Είμαι πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ, θέλω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθάω την ομάδα μου αν γίνεται να πετυχαίνει τους στόχους της. Δεν ξέρω, σίγουρα ευελπιστώ να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Νιώθω πως έχω ακόμα πράγματα να δώσω με βάση και τη ζωή που κάνω και τον τρόπο που δουλεύω. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία».

Για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό: «Ναι, από μένα ναι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να θέλει να κάνει μια ανανέωση, να φέρει νέους παίκτες, όλα είναι φυσιολογικά και όλα είναι δεκτά. Δόξα το Θεό, νιώθω πολύ καλά και προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να προσφέρω».

Για το αν θα πάρει έναν ακόμη τίτλο με τον Σπανούλη: «Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος πρέπει να διεκδικεί όσο περισσότερους τίτλους γίνεται κάθε χρόνο. Για γνωστούς λόγους αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν παίζει στην Ελλάδα. Το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα τώρα ή όχι, εγώ ίσως είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης για να εκφέρω άποψη πάνω σε αυτό. Κι εγώ και ο Βασίλης θέλουμε να τελειώσουμε με τίτλο ή τουλάχιστον με το να έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πολλές φορές καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό«Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε τι κατάσταση βρίσκεται η κάθε ομάδα. Είναι διαφορετικής προσέγγισης. Εμείς παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα, ικανούς να σου κάνουν τη ζημιά. Έχουμε βελτίωση και αμυντικά και δημιουργικά. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη. Καλό θα είναι στα επόμενα ματς ως το τέλος να τα βλέπουμε όλα ξεχωριστά ένα – ένα, είναι ένα ματς που αν θέλουμε να έχουμε τύχη για τη συνέχεια, πρέπει να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags