Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Γιάννη - Αυτόν αποθέωσε: "Δείχνει τον δρόμο σ' εμάς" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-03-05 14:13:00

Τρομερή ατάκα Γιάννη - Αυτόν αποθέωσε: "Δείχνει τον δρόμο σ' εμάς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Γιάννη - Αυτόν αποθέωσε: "Δείχνει τον δρόμο σ' εμάς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινητικός ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι των Μπακς με τους Πέισερς και τη νίκη της ομάδας, στην οποία συνέβαλλε τα μέγιστα κάνοντας για ακόμα μια φορά double-double αναφέρθηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς. 

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε με λόγια θαυμασμού για τον παίκτη των Λέικερς και τόνισε πως είναι εκείνος που δείχνει το δρόμο σε όλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

"Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Πρέπει να τρέχουμε περισσότερο και να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Όταν κρατάμε πολύ στα χέρια μας την μπάλα, δεν μας βοηθάει. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες όπως ο Μίντλετον, ο Μπλέντσοου, ο Λόπεζ, οπότε είναι λογικό να παίζουμε ένας εναντίον ενός, αλλά μερικές φορές το παρακάνουμε. Σήμερα που είχαμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας σημειώσαμε 119 πόντους".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Λεμπρόν Τζέιμς και το γεγονός ότι στα 35 του χρόνια είναι στην... συζήτηση για το βραβείο του MVP και ο «Giannis» απάντησε:

"Είναι απίστευτος. Είναι 35 ετών και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Δείχνει τον δρόμο για εμάς. Πολλές φορές νομίζουμε ότι στα 35 μας χρόνια θα αποσυρθούμε. Το να βλέπει όμως κάποιος τον Λεμπρόν στα 35 του να παραμένει ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τον κάνει να θέλει να φτάσει εκεί.

Εγώ θέλω να βρεθώ σε αυτό το σημείο κάποια ημέρα. Θέλω κι εγώ να προσέξω το σώμα μου, να τρέφομαι σωστά, να είμαι υγιής. Έχει ανοίξει τον δρόμο και ελπίζω να τον ακολουθήσουμε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags