Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Γελούσαν στον πάγκο - Ούτε για την Α2 - Τζόνσον, έπαιζες NBA; - Δημήτρη, πρέπει να..."
Μπάσκετ
| 2020-03-05 23:19:00

"Γελούσαν στον πάγκο - Ούτε για την Α2 - Τζόνσον, έπαιζες NBA; - Δημήτρη, πρέπει να..."

Sportdog Team
"Γελούσαν στον πάγκο - Ούτε για την Α2 - Τζόνσον, έπαιζες NBA; - Δημήτρη, πρέπει να..."

Ξέσπασμα οπαδών. "Ξεφτίλες, βγάλτε τις φανέλες - Πιτίνο, κοιμάσαι!".

Ο Παναθηναϊκός «συνετρίβη» με 97-66 από την ΤΣΣΚΑ, η υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ δυσκολεύει και ο κόσμος του «βράζει» με τις κάκιστες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Το επίσημο Facebook της «πράσινης» ΚΑΕ γέμισε με σχόλια εξαγριωμένων οπαδών, που τα… έχωσαν σε παίκτες και προπονητή.

Δριμεία κριτική ασκείται από τους φίλους του Τριφυλλιού στον Ρικ Πιτίνο, στον οποίο χρεώνουν την κάκιστη εικόνα της ομάδας, και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν απομάκρυνσή του.

Παράλληλα, από τα… βέλη των οπαδών δεν ξεφεύγουν οι παίκτες, αφού αρκετοί αναφέρουν ότι πρόκειται για μπασκετμπολίστες χαμηλού επιπέδου που δεν αξίζουν να φορούν την πράσινη φανέλα, ενώ ειδική μνεία γίνεται στην απόδοση των ξένων και κυρίως του Γουέσλεϊ Τζόνσον.

Διαβάστε μερικά από τα πιο ενδεικτικά σχόλια:

Έχουμε μάθει με κούπες και μεγάλες εμφανίσεις, και όχι τέτοιες εικόνες όπως η αποψινη.. ΑΠΛΆ ΝΤΡΟΠΉ

Τα γελακια παλι στον παγκο απο τους ξενους τι φαση ? Εχει παρθει καποια αποφαση που δεν την ξερουμε ? Αδιαφορια σε ολα τα επιλεδα και σεβασμος μηδεν ??? Που νομιζουν οτι παιζουν?

Μια ερώτηση στον Πιτινο. Πως είναι δυνατόν ο 2ος πιο ακριβό πληρωμένος παίκτης της ομάδας να μην τον εμπιστεύεται καθόλου να παίξει, γιατί δεν τον άλλαξε μαζί με τον Τζόνσον;

Κρατήστε καλά τη μούμια στον πάγκο!!!! Μη μας φύγει τέτοιο κελεπούρι!!

Ευτυχώς που παίξατε σαν Σπαρτιάτες σήμερα... αλλιώς θα τρώγαμε 50αρα διαφορά. Ντροπή σας ...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ δε αξίζετε να φοράτε αυτή την φανέλα παίχτης μισθοφόροι .

Υπάρχουν και τα θετικά. Ημασταν μια καλή προπόνηση για τον Κώστα Κουφό. Ελπίζω να επανέλθει πλήρως μετα τον τραυματισμό του.

Χειροτερος παναθηναικος 25 χρονων . Παιχτες επιπεδου λυκειου . Δεν κανουν ουτε για Α2 . Ξεφτιλικια

Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε.

Όσοι συνεχίζετε να στηρίζεται Ρικ απλά είστε ήρωες. Ο άνθρωπος κάθε μέρα δείχνει όλο και περισσότερο ότι δεν μπορεί και αυτό δείχνει ότι στην περσινή πορεία έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας τύχη.

Πεταξτε τις φανελες αν εχετε λιγο τσιπα πραγματικα το χειροτερο μπασκετικο παιχνιδι του παναθηναικου που εχω δει αυτα τα 12 χρονια που βλεπω μπασκετ!!!

Ευτυχώς που πήραμε σουτέρ φέτος να χτίσουμε ένα ΟΑΚΑ ακόμα

Καπου σε ενα αναπαυτικο καναπε βλεπει τα χαλια μας ο Αργυρης και γελαει... αλλα ναι δεν ηξερε αγγλικα και του εβγαινε το πουκαμισο απο το παντελονι.. ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.. α και να μη το ξεχασω το εξιλαστηριο θυμα ηταν και το πιο ευκολο δηλαδη ο Παππάς

Ίσως η πιο βαριά μας ήττα στην Ευρωλίγκα. Ντροπή! Πρέπει άμεσα να αγριέψει ο Πρόεδρος! Κι δεν εννοώ απέναντι στον Πιτίνο. Αλλά στα καμάρια μας που μάλλον δε ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν

Τζόνσον σε βλέπω να παίζεις και απορώ γιατί να μην δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου στο NBA..

Όσοι δε βλέπατε πόσο ακατάλληλος είναι ο κ. Πιτινο ελπίζω να το βλέπετε τώρα,δεν κάνει για εμάς, να πάει να λέει τις θεωρίες του στα κολέγια, η ομάδα χρειάζεται παίκτες και προπονητή που θα τιμήσουν τη φανέλα και όχι να έρθουν για διακοπές.
Καληνύχτα Παναθηναϊκε.

Πονάνε τα μάτια μας διώξτε όλους τους ξένους και όλους τους παικταραδες που δεν ξέρουν που βρίσκονται και αφήστε αυτούς που πονάνε την φανελα να παίξουν. Ο χειρότερος Παναθηναϊκός όλων των εποχών

Ο Πιτινο είπε ότι δεν θα κοιμηθεί για να είναι η ομάδα καλύτερη και κοιμόταν σήμερα στο πάγκο!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags