Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν μπορώ να κατάλαβω - Mάο Μάο μας περνάνε; - Εκεί είναι το γέλιο..."
| 2020-03-06 11:39:00

"Κάτι συμβαίνει στον ΠΑΟ... - Mάο Μάο μας περνάνε; - Εκεί είναι το γέλιο" - Ατάκα-φωτιά για Πιτίνο!

του Νίκου Στεργίου
"Κάτι συμβαίνει στον ΠΑΟ... - Mάο Μάο μας περνάνε; - Εκεί είναι το γέλιο" - Ατάκα-φωτιά για Πιτίνο!

Έμπειρος κόουτς στο sportdog. "Δώστε 10 σουτ στον Φριντέτ".

Ο Παναθηναϊκός έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φούντωσε τον προβληματισμό που υπάρχει για την κατάστασή του.

Το 97-66 από τους Ρώσους είναι μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του Τριφυλλιού, η οποία τον βάζει σε περιπέτειες για την πρόκριση στον οκτάδα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παύλου όμως ένας καλός Παναθηναϊκoς μπορεί να ελπίζει. "Το θέμα είναι να παίξει μπάσκετ", αναφέρει ο έμπειρος προπονητής στο sportdog, όπου άσκησε σφοδρή κριτική στον Πιτίνο.

Πώς σχολιάζετε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ;

"Αυτήν την ήττα με τόση μεγάλη έκταση δεν την περίμενα. Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκoς δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Αλλά να χάσει χωρίς να παλέψει; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Κάτι συμβαίνει".

"Έχει χάσει το παιχνίδι ο Πιτίνο"

Παρατηρήθηκε έλλειψη πάθους από πλευράς παικτών...

"Το παράτησαν το παιχνίδι. Δεν γίνεται να χάνεις με 30 πόντους. Ήταν πολύ κακή η ήττα με εμφάνιση. Το όλο κλίμα είναι αρνητικό. Έχει χάσει το παιχνίδι ο Πιτίνο".

Γίνεται λόγος για τον τρόπο που χρησιμοποιεί τους παίκτες ο Αμερικανός. Ποιά είναι η γνώμη σας;

"Εγώ ως προπονητής δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Δεν ξέρω πώς μας θεωρούν οι προπονητές από την Αμερική με περγαμηνές. Μάο Μάο; Δεν είναι έτσι όμως. Η Ελλάδα έχει αλλάξει. Είναι μπασκετική χώρα. Ξέρουμε να κρίνουμε".

"Δώστε 10 σουτ στον Φριντέτ"

Από τους παίκτες υπάρχει κανείς διασωθείς;

"Με άριστα το 10 δεν μπορείς να βάλεις σε κανένα πάνω από 5. Δεν μου έκανε κανείς κλικ. Τι να πω για τον Τζόνσον; Τον Γουάιλι; Το έχω πει εξ αρχής, ότι δεν κολλάει ο Ράις με τον Καλάθη. Πήρε ο Παναθηναϊκoς έναν σουτέρ, τον Φριντέτ και δεν του δίνουν σουτ. Δώστε του 10 σουτ. Αφού έλεγαν ότι είναι ο καλύτερος σουτέρ. Δεν υπάρχει τακτική στην επίθεση, αλλά ούτε και στην άμυνα. Εκεί είναι το μεγάλο γέλιο. Δεν υπάρχει καμία οργάνωση. Ξέρεις ότι ο Παναθηναϊκoς θα φάει 90 πόντους. Πρέπει να βρούνε λύσεις. Εγώ έχω αρχίσει και δεν τον πιστεύω τον Πιτίνο. Μάλλον δεν θα τον πιστεύουν και οι παίκτες".

Εν κατακλείδι πως βλέπετε την υπόθεση πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα; Ο Παναθηναϊκoς παίζει εκτός έδρας με τη Φενέρμπαχτσε και ακολοθούν Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός). Θέλει τουλάχιστον τις μισές νίκες στα έξι παιχνίδια.

"Ο καλός Παναθηναϊκoς μπορεί να την κερδίσει την Άλμπα και την Μπασκόνια. Η Φενέρ πήγε να χάσει από τον Ερυθρό Αστέρα. Και αυτή έχει τα πάνω και τον κάτω της. Άρα ελπίδες έχει ο Παναθηναϊκoς. Το θέμα είναι, θα παίξει μπάσκετ; Ο Ολυμπιακός από την άλλη με την αλλαγή προπονητή και τις κινήσεις που έκανε βρήκε μία οδό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα: Τop όνομα του ΠΑΟ το... έκαψε μετά την ΤΣΣΚΑ - "Προκλητικό" post Καλάθη! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags