Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άγριο "χέρι" Γιαννακόπουλου – Τα... έψελνε μία ώρα σε Πιτίνο και παίκτες – Οι πρώτες δηλώσεις
Μπάσκετ
| 2020-03-06 17:27:00

Άγριο "χέρι" Γιαννακόπουλου – Τα... έψελνε μία ώρα σε Πιτίνο και παίκτες – Οι πρώτες δηλώσεις

Sportdog Team
Άγριο "χέρι" Γιαννακόπουλου – Τα... έψελνε μία ώρα σε Πιτίνο και παίκτες – Οι πρώτες δηλώσεις

Εξελίξεις μετά τη "συντριβή" από ΤΣΣΚΑ. Ποιοι ήταν μαζί του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μάζεψε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για να τους μιλήσει μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ με 97-66, με τη συνάντηση να ολοκληρώνεται πριν λίγο.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού πήγε στο γήπεδο μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μπόμη, και τη δικηγόρο της ΚΑΕ, Μαργαρίτα Θάνου, και τα μίλησε στην ομάδα για περίπου μια ώρα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη χθεσινή κάκιστη εμφάνιση και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, μιλώντας στους παίκτες και τον Ρικ Πιτίνο… έξω από τα δόντια.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων δεν θέλησε να αποκαλύψει τι ειπώθηκε κι αρκέστηκε στο να τονίσει ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα έδωσε το «παρών» παρά το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες ο Ρικ Πιτίνο.

"Θεωρώ ότι μόνο και μόνο το γεγονός ότι ενώ είχαν ρεπό, παρ’ όλα αυτά τους μάζεψα και τους μίλησα είναι σημαντικό. Φτάνει και περισσεύει. Ο καθένας από κει και πέρα ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τώρα το τι ειπώθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και να βγει προς τα έξω, είναι κάτι που δεν κάνει καλό σε κανέναν", δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags