Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επίσημο: Χωρίς κόσμο το ματς του Ολυμπιακού στην Ελλάδα
| 2020-03-06 19:44:00

Επίσημο: Χωρίς κόσμο το ματς του Ολυμπιακού στην Ελλάδα

Sportdog Team
Επίσημο: Χωρίς κόσμο το ματς του Ολυμπιακού στην Ελλάδα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση για το ματς του Ολυμπιακού Β'.

Ολυμπιακός: Τη στιγμή που αναμένεται η απόφαση της ΕΟΚ ύστερα από το αίτημα του Απόλλων Πατρών για αναβολή της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως ο αγώνας του Σαββάτου με τους Πατρινούς, στο βοηθητικό του ΣΕΦ, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως ανακοίνωσε και η ΕΟΚ.

Ο Απόλλωνας είχε αποστείλει στην Ελληνική Ομοσπονδία αίτημα με το οποίο ζητά την αναβολή του αγώνα επειδή πέντε παίκτες του έχουν υψηλό πυρετό, ωστόσο δεν θα υπάρξει αναβολή όπως φαίνεται και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο αυριανός (07/03) αγώνας του Ολυμπιακός B' Piraeus (07/03) με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ Β' κεκλεισμένων των θυρών.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

"Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα πως οι ομάδες από Αχαία, Ηλεία και Ζάκυνθο θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών όταν θα αγωνίζονται εκτός έδρας, οι παρακάτω αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Α2 ΑΝΔΡΩΝ) ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ (Γ1' ΑΝΔΡΩΝ) ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ (Γ1' ΑΝΔΡΩΝ)".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags