Facebook Pixel "Σκάνε" εξελίξεις στον Άρη - Ερασιτέχνης για Γουλιέλμο: "Να δώσει τις μετοχές της ΚΑΕ"
| 2020-03-09 16:03:00

"Σκάνε" εξελίξεις στον Άρη - Ερασιτέχνης για Γουλιέλμο: "Να δώσει τις μετοχές της ΚΑΕ"

Sportdog Team
"Σκάνε" εξελίξεις στον Άρη - Ερασιτέχνης για Γουλιέλμο: "Να δώσει τις μετοχές της ΚΑΕ"

Διαβάστε τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Την παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης ζήτησε από τον Δημήτρη Γουλιέλμο ο ΑΣ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

«Πέρασαν τρεις μήνες (09/12/2020) από τη μέρα που ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, ενημέρωσε τον Α.Σ. Άρης ότι αποχωρεί από τα κοινά της ομάδας.

Η ομάδα μπάσκετ ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης, εντός κι εκτός παρκέ. Δύο δρόμοι υπήρχαν. Ο πρώτος ήταν ο Α.Σ. να βγει μπροστά και να αναλάβει τα ηνία προσπαθώντας να αποτρέψει το μοιραίο. Ο δεύτερος, βλέποντας την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, να μη «βάλει τα χέρια του στη φωτιά». Τέτοιο δίλημμα δεν τέθηκε ποτέ στον Ερασιτέχνη. Όταν ένα «παιδί» σου νοσεί, κάνεις ό,τι μπορείς να το βοηθήσεις να γιατρευτεί και να ξανασταθεί στα πόδια του, δεν το αφήνεις στη μοίρα του. Έτσι, ο Α.Σ. προχώρησε άμεσα σε διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Στις 09/12, ο Α.Σ. ζήτησε από το μεγαλομέτοχο να δεσμευτεί δημόσια ότι θα παραχωρήσει άνευ τιμήματος τις μετοχές όταν του ζητηθεί. Σχετική δημόσια δέσμευση δεν υπήρξε και ο Α.Σ. προχωρά στο επόμενο βήμα.

Ζητούμε από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης, σε εννέα φυσικά πρόσωπα, όπως ορίζει ο νόμος, τα οποία έχουν ήδη βρεθεί και είναι έτοιμα για να μοιραστούν ισομερώς τις μετοχές της ΚΑΕ.

Ζητούμε άμεση απάντηση από τον ιδιοκτήτη, ώστε να απεμπλακεί και μετοχικά από την ΚΑΕ Άρης και να μπορέσει ο Α.Σ. να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» του τμήματος μπάσκετ, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι διασωληνωμένο και προσπαθεί να μείνει στη ζωή με «ενέσεις», από ανθρώπους που δε συμβιβάστηκαν με την ιδέα ότι η ναυαρχίδα του συλλόγου μπορεί να διαλυθεί και φυσικά από τη συνεισφορά του κόσμου της ομάδας, ο οποίος ενσάρκωσε το σύνθημα «πως δε σ’ άφησα στα δύσκολα».

Περιθώρια για χρονοτριβή δεν υπάρχουν πλέον. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να κάνει, ως μεγαλομέτοχος και μέλος της οικογένειας του Άρη, την πρώτη κίνηση. Κι αυτή είναι μόνο μία: Η παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags