Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Βόμβες στο μπάσκετ - Εποχές Ντομινίκ και Τσίλντρες - Έτσι πάνε F4!
| 2020-03-10 14:11:00

Βόμβες στο μπάσκετ - Αλλάζουν όλα σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Εποχές Ντομινίκ και Τσίλντρες - Έτσι πάνε F4!

του Pick n' Scroll
Βόμβες στο μπάσκετ - Αλλάζουν όλα σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Εποχές Ντομινίκ και Τσίλντρες - Έτσι πάνε F4!

Φοβερές εξελίξεις. Έρχονται παικταράδες στην Ελλάδα. Τι συνέβη;

Αυτό που "καίει" τη συγκεκριμένη στιγμή τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι να περάσουν στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τους "πράσινους", καθώς έχουν περισσότερες νίκες και βρίσκονται στην 6η θέση. Προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους, αλλά είναι στο χέρι τους να τα καταφέρουν.

Ο Oλυμπιακός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό είναι σε πολύ καλό μομέντουμ. Θα το παλέψει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μέχρι τέλους.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όμως, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν το μυαλό τους και στην επόμενη σεζόν. Εκεί, όπου θα μπορούν να κάνουν πιο ηχηρές και πλούσιες μεταγραφές, αφού ως γνωστόν άλλαξε το καθεστώς της φορολογίας.

Υπάρχει, όμως, ένας ακόμη λόγος που οι "αιώνιοι" θα μπορούν από το καλοκαίρι να πάρουν καλύτερους παίκτες. Σαν κι αυτούς, δηλαδή, που έπαιρναν όταν σπαταλούσαν πολλά χρήματα.

Αυτός ο λόγος έχει να κάνει με το ότι στην Κίνα δεν θα δίνουν πλέον τόσο πολύ μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες. Δεν έχει να κάνει αυτό με τον ιό. Καμία σχέση. Απλά δεν θέλουν πλέον οι Κινέζοι να δίνουν σε αθλητές (και δεν θα ισχύει μόνο στο μπάσκετ αυτό) 2 και 3 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο ενός έτους.

Κάτι που σημαίνει ότι από το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκoς και ο Oλυμπιακός θα μπορούν να διεκδικήσουν παικταράδες που δεν μπορούσαν μέχρι πρότινος. Όπως τον περιβόητο Εκπε Γιούντο, τον γκαρντ, Ντάριους Άνταμς, που είχε εντυπωσιάσει πριν μερικά χρόνια με την Μπασκόνια, τον Λιθουανό, Ντονάτας Μοτιεγιούνας, που είχε παίξει και στο ΝΒΑ και άλλους πολλούς.

Θα αναβιώσουν εποχές Ντομινίκ και Τσίλντρες πάλι στην Ελλάδα, αφού δεν θα υπάρχει πλέον η πολύ πλούσια αγορά της Κίνας και με την πιο χαλαρή φορολογία οι ηχηρές μεταγραφές θα είναι πιο εύκολες.

Και έτσι θα γίνει και πιο βατός ο δρόμος της επιστροφής σε φάιναλ-φορ Ευρωλίγκας, που είναι και ο πόθος τόσο των Ολυμπιακών, όσο περισσότερων των Παναθηναϊκών, που έχουν να νιώσουν αυτή τη χαρά από το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φεύγουν οι Αμερικανοί παικταράδες από Ιταλία λόγω κορωνοϊού - Τρελές ευκαιρίες για ΠΑΟ, Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags