Facebook Pixel Κορωνοϊός: "Καρφί" του Λάρκιν για Τουρκία: "Γιατί συνεχίζουμε να παίζουμε;" (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2020-03-13 18:25:00

"Καρφί" του Λάρκιν για Τουρκία λόγω κορωνοϊού: "Γιατί συνεχίζουμε να παίζουμε;" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Καρφί" του Λάρκιν για Τουρκία λόγω κορωνοϊού: "Γιατί συνεχίζουμε να παίζουμε;" (ΦΩΤΟ)

Ξέσπασμα από τον σούπερ σταρ της Εφές.

Η Τουρκία επέλεξε να μην προχωρήσει σε αναβολή της αγωνιστικής δράσης στο μπάσκετ λόγω κορωνοϊού και ο Σέιν Λάρκι εξέφρασε την αντίθεσή του με αυτή την απόφαση.

Με μήνυμά του στα social media ο ηγέτης της Αναντολού Εφές αναρωτήθηκε το γιατί στην Τουρκία συνεχίζουν να παίζουν εν μέσω πανδημίας την ώρα που οι υπόλοιπες λίγκες αναβάλλονται και εξέφρασε την άποψη πως θα έπρεπε να σταματήσει η αγωνιστική δράση.

«Δεν έχω έλλειψη σεβασμού σε κανέναν από εκείνους που πήραν αποφάσεις, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το χειριστούμε την κατάσταση με τον κορονοϊό, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί στην Τουρκία συνεχίσουμε να παίζουμε, ενώ όλες οι υπόλοιπες λίγκες σταματησαν. Καταλαβαίνω πως το να παίζεις κεκλεισμένων κάνει πιο ασφαλή την κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια. Σαν παίκτης, δεν υπάρχει κάτι να απολαμβάνω περισσότερο από το να παίζω μπάσκετ, αλλά τώρα με την εξάπλωση του ιού, τα πράγματα είναι πιο επικίνδυνα. Δεν αξίζει να παιζουμε. Είναι η απόψη μου και πιστεύω πως και άλλοι παίκτες το νιώθουν. Θέλω η ασφάλεια του καθένα να είναι προτεραιότητα και πιστεύω πως το να ακυρωθεί το πρωτάθλημα ή να αναβληθεί μέχρι να έχουμε καλύτερες συνθήκες, θα είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει», ανέφερε ο Αμερικανός άσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags