Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα-φωτιά για Πιτίνο - Σχεδίαζε εδώ και καιρό να φύγει από ΠΑΟ - Το είχε πάρει απόφαση
| 2020-03-17 11:16:00

Δημοσίευμα-φωτιά για Πιτίνο - Σχεδίαζε εδώ και καιρό να φύγει από ΠΑΟ - Το είχε πάρει απόφαση

Sportdog Team
Δημοσίευμα-φωτιά για Πιτίνο - Σχεδίαζε εδώ και καιρό να φύγει από ΠΑΟ - Το είχε πάρει απόφαση

Θα τρελαθούν στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως εδώ και μέρες είχε πάρει την απόφαση να αφήσει τους Πράσινους προκειμένου να επιστρέψει στην Αμερική και το κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός τεχνικός με αφορμή την διακοπή τόσο του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και της Ευρωλίγκας, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στις ΗΠΑ, ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του.

Όμως ο Πιτίνο στις 14 Μαρίου επισημοποίησε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με το Loan, αλλά η εφημερίδα «LiveSport» αποκαλύπτει πως οι βάσεις για την συμφωνία είχαν αρχίσει στις 24/2.

Τότε το Τριφύλλι βρέθηκε στην Μαδρίτη για τον αγώνα με τη Ρεάλ και ο τεχνικός των Πράσινων είχε παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα για μία επιπλέον μέρα από την υπόλοιπη αποστολή. Στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει απεικονίζεται η Ρόρι Ρέντμοντ, βοηθός αθλητική διευθύντρια στο κολέγιο Iona, στο ραντεβού που πταγματοποίησαν

Μάλιστα συνάντηση υπήρξε και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου που ο Πιτίνο συναντήθηκε με τον μάνατζέρ του, Ρικ Άβαρε. Εκεί φαίνεται πως μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές στο deal με το Iona και ο Hall of Famer έκανε χρήση του opt out που είχε στο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags