Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κούγιας: "Δεν θα υπάρξουν άλλοι σαν τον Παύλο και τον Θανάση – Πέθανε με άδικο τρόπο…"
| 2020-03-19 18:05:00

Κούγιας: "Δεν θα υπάρξουν άλλοι σαν τον Παύλο και τον Θανάση – Πέθανε με άδικο τρόπο…"

Sportdog Team
Κούγιας: "Δεν θα υπάρξουν άλλοι σαν τον Παύλο και τον Θανάση – Πέθανε με άδικο τρόπο…"

Σαν σήμερα "έφυγε" ο τεράστιος Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Παναθηναϊκός: Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αναφέρεται στην συμπλήρωση ενός έτους από τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

«Πέρασε ένας χρόνος και είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν το κατάλαβε, από την ημέρα που με εντελώς άδικο τρόπο (υπάρχει ήδη εκκρεμής δικογραφία, η οποία βεβαίως δεν αφορά τους γιατρούς, αλλά αυτούς που σκόπιμα καθυστέρησαν να ενημερώσουν τις πρώτες βοήθειες και τους γιατρούς, αλλά και τους οικείους του) έφυγε από ζωή ο αδερφός του Πατριάρχη του Παναθηναϊκού Παύλου Γιαννακόπουλου, Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο εκλιπών, όπως και ο αδελφός του υπήρξαν φίλοι μου σχεδόν σε όλη την παραγωγική επαγγελματική ζωή μου και μου εμπιστεύτηκαν σε δύσκολες υποθέσεις να υπερασπιστώ τα πλέον αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σήμερα είμαι ο δικηγόρος τόσο της εκλεκτής συζύγου του, όσο και της μοναχοκόρης του κι έτσι έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω την πραγματική οδύνη των δύο πιο αγαπημένων προσώπων στη ζωή του κι έτσι κι εγώ, χωρίς να είμαι συγγενής τους, συμμετέχω ιδιαίτερα σε αυτήν την οδύνη.

Σαν τον Θανάση και τον Παύλο Γιαννακόπουλο είναι πολύ δύσκολο να γεννηθούν άνθρωποι και γι αυτό δεν πρέπει να αφήνουμε τον χρόνο να κάνει τους ανθρώπους να τους ξεχάσουν.

Ειδικά στον ελληνικό αθλητισμό νομίζω ότι δεν θα υπάρξουν άλλοι.

Είναι αδύνατον να υπάρξουν, ειδικά στην Ελλάδα, άνθρωποι που από την περιουσία τους θα δαπανούν περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο επί 20 συνεχή και πλέον χρόνια και να κατορθώνουν 6 φορές να κατακτούν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με αντιπάλους τους παντοτινούς κολοσσούς της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και άλλους.

Συλλυπητήρια στη σύζυγο και στην κόρη του, αλλά και σε όσους πραγματικά ανιδιοτελώς τον αγάπησαν και τον σεβάστηκαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags