Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σκέφτεται την περίπτωση του Γιώργου Βόβορα, όπως έχετε διαβάσει εδώ και μέρες στο sportdog!
| 2020-03-22 08:44:00

Κρίσιμο σταυροδρόμι - "Ρουκέτα" Δημήτρη με το νέο προπονητή - Άγνωστος Έλληνας το φαβορί!

Sportdog Team
Κρίσιμο σταυροδρόμι - "Ρουκέτα" Δημήτρη με το νέο προπονητή - Άγνωστος Έλληνας το φαβορί!

Το ρεπορτάζ που έχετε διαβάσει στο sportdog εδώ και μέρες!

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σκέφτεται την περίπτωση του Γιώργου Βόβορα, όπως έχετε διαβάσει εδώ και μέρες στο sportdog!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Live Sport είναι κατατοπιστικό όσον αφορά την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, στη μετά-Πιτίνο εποχή, καθώς αναφέρει:

"Το κρίσιμο σταυροδρόμι!", είναι ο τίτλος και στη συνέχεια συμπληρώνει: "Όλα τα δεδομένα για τον πάγκο του Εξάστερου και οι πιθανότητες που έχουν από το καλοκαίρι ο Γιώργος Βόβορας και άλλοι 11 προπονητές".

Σε άλλο σημείο συμπληρώνει: "Γιατί ο Έλληνας κόουτς είναι το φαβορί και για το 2020-21 - Γιατί οι περιπτώσεις των Ομπράντοβιτς, Σάρας , Ιτούδη, Κοκόσκοφ συγκεντρώνουν σχεδόν... μηδαμινές πιθανότητες - Η περίπτωση του Μπατίστ - Σκάιλς, Παπαθεοδώρου, περάσοβιτς, Πρίφτης, Πλάθα, τρινκέρι στο κάδρο".

Τα περισσότερα από αυτά τα ονόματα τα έχετε διαβάσει στο sportdog πριν από μερικές μέρες και, τώρα, μένει να δούμε πώς θα πορευτούν ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα στο επόμενο διάστημα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags