Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σενάριο για επιστροφή Ομπράντοβιτς και "καραμπόλα" με Γιασικεβίτσιους
Μπάσκετ
| 2020-03-26 17:20:00

Σενάριο-σεισμός: "Καραμπόλα" Ομπράντοβιτς-Γιασικεβίτσιους και επιστροφή "Ζοτς" στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Σενάριο-σεισμός: "Καραμπόλα" Ομπράντοβιτς-Γιασικεβίτσιους και επιστροφή "Ζοτς" στον Παναθηναϊκό!

Θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Η φημολογία που θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να λέει "αντίο" στη Φενέρμπαχτσε καλά κρατεί και διάφορα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρονται σε πιθανή επιστροφή του Σέρβου στον Παναθηναϊκό, ως αντικαταστάτη του Ρικ Πιτίνο.

Σύμφωνα με τουρκικά ρεπορτάζ, ο "Ζοτς", που έφυγε για τη Σερβία λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην Τουρκία, φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε ότι δεν θα επιστρέψει στην ομάδα.

Σέρβοι και Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο Ομπράντοβιτς αρνήθηκε δύο φορές να ανανεώσει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν κι ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Μάλιστα, στα ίδια Μέσα επισημαίνεται πως η Φενέρ κινείται ήδη για την αντικατάσταση του "Ζοτς", θέλοντας να φέρει στην Τουρκία τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, για τον οποίο όμως γράφουν ότι ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός!

Η φημολογία δεν σταματά εκεί, καθώς ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Πράσινοι έχουν στα υπ'όψιν τους και τον Ομπράντοβιτς, το όνομα του οποίου φέρεται να "παίζει" για επιστροφή στο Τριφύλλι μετά την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags