Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά είναι τα 5 πιο διαστημικά ματς του Kobe Bryant στο ΝΒΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-28 19:22:00

Αυτά είναι τα 5 πιο διαστημικά ματς του Kobe Bryant στο ΝΒΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτά είναι τα 5 πιο διαστημικά ματς του Kobe Bryant στο ΝΒΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχουν πολλά επιτεύγματα του Kobe Bryant που τον κατατάσσουν ενδεχομένως στο top-5 των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών. Πέρα από τους τίτλους και τα βραβεία MVP, τα αμέτρητα highlights και τις ατελείωτες ώρες προπόνησης, υπήρξε εκείνο το διάστημα των 9 ημερών, πίσω στο 2007, στο οποίο ο Black Mamba πέρασε από το επίπεδο του κορυφαίου παίκτη σε αυτό του θρύλου. Τα 5 παιχνίδια που ακολουθούν έδειξαν ποιος είναι ο μόνος μπασκετμπολίστας που ενδεχομένως μπορεί να πλησιάσει τον Michael Jordan. 

16 Μαρτίου 2007 - 65 πόντοι εναντίον των Portland Trail Blazers

 

 

Στο Staples Center, οι Lakers θα κερδίσουν τους άκρως ανταγωνιστικούς Blazers, με τον Kobe να πετυχαίνει 65 π. με 23/39 σουτ, εκ των οποίων 8/12 τρίποντα. Η στατιστική του περιελάμβανε μάλιστα 7 ρ., 3 ασ. και 1 κ. Οι Brandon Roy και LaMarcus Aldridge (που έβγαινε ως βοήθεια στο μαρκάρισμα) είχαν ένα άκρως εφιαλτικό βράδυ.

18 Μαρτίου 2007 - 50 πόντοι εναντίον των Minnesota Timberwolves

 

 

Μόλις δύο ημέρες μετά την εξωγήινη εμφάνιση εναντίον των Blazers, ήταν η σειρά των Timberwolves του Kevin Garnett και του Marko Jaric, να πάρουν μία δόση από τον Kobe. 50 πόντοι με 17/35 σουτ (οι 14 στην πρώτη περίοδο). "Σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι απαραίτητο να παίζουμε όλοι λες και εξαρτώνται τα πάντα σε κάθε ματς. Πρέπει να έχουμε όλοι την ίδια ένταση" δήλωσε μετά το ματς ο Black Mamba.

22 Μαρτίου 2007 - 60 πόντοι εναντίον των Memphis Grizzlies

 

 

Μετά την παράσταση με τη Μινεσότα, θα ακολουθήσει άλλη μία, αυτή τη φορά στο Μέμφις απέναντι στους γηπεδούχους Grizzlies. Εναντίον της ομάδας του μελλοντικού συμπαίκτη του και κομβικού στα επόμενα πρωταθλήματα των Lakers, Pau Gasol, o Bryant θα "γράψει" 60 πόντους (με 20/37 σουτ), 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, στη νίκη με 121-119. Είναι το τρίτο σερί ματς που πετυχαίνει τουλάχιστον 50 πόντους, ισοφαρίζοντας τη σχετική επίδοση των θρύλων Wilt Chamberlain, Elgin Baylor και Michael Jordan.

23 Μαρτίου 2007 - 50 πόντοι εναντίον των Charlotte Hornets

 

 

Αφού κέρδισαν στο Μέμφις, οι Lakers ταξιδεύουν μέχρι την Σάρλοτ για το back-to-back εκτός έδρας παιχνίδι τους. Το κοντέρ θα σταματήσει στους 50 πόντους (με 16/29 σουτ). "Ήξερα πάντοτε ποιος είναι ο Kobe. Όλοι ξέρουμε. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσω πως είναι δυνατό να σκοράρει 50άρες και 60άρες σε τόσα συνεχόμενα ματς, σε κάθε γήπεδο" δήλωσε μετά το παιχνίδι ο φόργουορντ των Hornets David West.

23 Μαρτίου 2007 - 43 πόντοι εναντίον των Golden State Warriors

 

 

"Σήμερα έκανα συντήρηση, σχεδόν σαν να βρίσκομαι σε διακοπές" δήλωνε μετά τη νίκη με 115-113 επί των Warriors με ένα σαρδόνιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ο Kobe Bryant. Το διαβολεμένο δεκαήμερό του ολοκληρώνεται με 43 πόντους και 9 ριμπάουντ. Σε 9 ημέρες και 5 παιχνίδια, ο Black Mamba είχε περάσει σε άλλη διάσταση με 268 πόντους συνολικά και μέσο όρο 56,3 π./ματς, σουτάροντας με 52%. 

ΠΗΓΗ: Esquire.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags