Facebook Pixel ΑΕΚ: Πρόταση έκπληξη από την ΑΕΚ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ
Μπάσκετ
| 2020-03-30 22:14:00

Πρόταση έκπληξη από την ΑΕΚ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Sportdog Team
Πρόταση έκπληξη από την ΑΕΚ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Η ιδέα του Μάκη Αγγελόπουλου για το BCL.

ΑΕΚ: Τη στιγμή που ο κορωνοϊός σαρώνει όλη την Ευρώπη και αφήνει πίσω του δεκάδες νεκρούς, τα πάντα στον αθλητισμό έχουν… παγώσει.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τη FIBA μάλιστα να μην έχει ανακοινώσει ακόμη τι θα συμβεί με το Basketball Champions League.

Με τον χρόνο πάντως να πιέζει, εσχάτως προέκυψε το ενδεχόμενο να αναδειχθεί ο τροπαιούχος τον Σεπτέμβριο μέσα από τη διαδικασία του Final Eight, που αποτελεί πρόταση της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου. Συγκεκριμένα η Βασίλισσα πρότεινε να διεξαχθεί Final 8 τον Σεπτέμβρη (πιθανότερος τόπος διεξαγωγής τα Ιεροσόλυμα) και μέσω των 8 ομάδων να αναδειχθεί ο φετινός νικητής της διοργάνωσης.

Η Χάποελ και η Νίμπουργκ φέρονται να έχουν κάποιες αντιδράσεις, ωστόσο η πρόταση θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθεί στο ΔΣ του BCL και μαζί με την FIBA θα παρθεί και η απόφαση. Ηδη στους 8 βρίσκονται αρκετές ομάδες (μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ φυσικά) και περιμένουν κάποια εισιτήρια κάτοχο μεταξύ των ζευγαριών Τενερίφη – Οστάνδη και Ντιζόν – Νίζνι, όπου η σειρά τους έμεινε στο 1-1 και δεν έχει προκύψει νικητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags