Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Σιγά σιγά σχηματοποιούν το πώς θα είναι ή το πώς θέλουν να είναι το ρόστερ της επόμενης χρονιάς
| 2020-03-31 15:45:00

Αποχώρηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Αυτός φεύγει με Σλούκα - Τον "κλέβει" ο Σφαιρόπουλος!

του Pick n' Scroll
Αποχώρηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Αυτός φεύγει με Σλούκα - Τον "κλέβει" ο Σφαιρόπουλος!

Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Σιγά σιγά σχηματοποιούν το πώς θα είναι ή το πώς θέλουν να είναι το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει πολύς χρόνος τώρα για μελέτη και σχέδια, λόγω του κορωνοϊού, έτσι ώστε όταν θα μπουν τα πράγματα σε μία σειρά, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πανέτοιμοι να κάνουν τις κινήσεις τους.

Ισως, πάντως, να υπάρχει μία διαφοροποίηση σε σχέση με αυτό, που οι περισσότεροι έχουν τώρα στο μυαλό τους. Αυτή η διαφοροποίηση θα αφορά τη μη παρουσία του Κώστα Παπανικολάου στο μεγάλο λιμάνι. Τον διεθνή φόργουορντ τον θέλει πολύ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι και δεν αποκλείεται ο «γάμος» να γίνει, παρότι ο Παπανικολάου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον Ολυμπιακό.

Ειδικά αν πάρουν τον Κώστα Σλούκα οι Πειραιώτες, δεν θα είναι καθόλου παράξενο ο Παπανικολάου να πάει να βρει τον πρώην του προπονητή στο Ισραήλ. Αν πάρουν τον Σλούκα, θα έχουν και τον Πρίντεζη, θα έχουν και τον Σπανούλη, θα πάρουν και άλλους παίκτες, να έχουν και τον Παπανικολάου, που το κασέ του είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ; Ξεφεύγει η κατάσταση και ως γνωστόν μετά τον ιό τα οικονομικά δεν θα είναι πουθενά τα ίδια.

Οσο και αν έχει πέσει η εφορία, στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν υπάρχουν τα λεφτά του παρελθόντος και κατά μία λογική και Σλούκας και Παπανικολάου δεν χωράνε οικονομικά στον Ολυμπιακό. Με δεδομένο μάλιστα και αυτά που αναφέραμε, το υπόλοιπο ρόστερ, δηλαδή, που κοστίζει και θα κοστίσει πολύ.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, δεν μπορούν τώρα να προχωρήσουν οι συζητήσεις, η Μακάμπι, όμως, θέλει πολύ τον Παπανικολάου, κάτι που έγραψαν και πριν από ένα μήνα οι Ισραηλινοί.

Ο Σφαιρόπουλος θα ήθελε και τον Σλούκα στην ομάδα του, αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα. Αλλωστε ο «Σλούκι Λουκ» δείχνει πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, κάτι, που αν γίνει, θα σκορπίσει απέραντο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στο ελληνικό μπάσκετ - Αυτός έρχεται για να φέρει τα πάνω-κάτω σε μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags