Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Η απώλεια του Παπέ Ντιούφ, πρώην προέδρου της Μαρσέιγ, στοίχισε στον Γάλλο άσο!
| 2020-04-01 07:16:00

Συγκλονισμένος ο Βαλμπουενά: "Ο κορυφαίος πρόεδρος - Μιλησα με τον Χοσέ Ανιγκό"!

Sportdog Team
Συγκλονισμένος ο Βαλμπουενά: "Ο κορυφαίος πρόεδρος - Μιλησα με τον Χοσέ Ανιγκό"!

Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Η απώλεια του Παπέ Ντιούφ, πρώην προέδρου της Μαρσέιγ, στοίχισε στον Γάλλο άσο!

Συγκλονισμένος o Βαλμπουενά από την είδηση του θανάτου του παλιού προέδρου της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιούφ, που έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα «L' Equipe» με τον ίδιο να δηλώνει σοκαρισμένος όταν έμαθε το τραγικό νέο: «Ήμουν στο κρεβάτι μου και έπαθα σοκ. Έμαθα την Δευτέρα ότι ήταν άρρωστος, μίλησα με τον Χοσέ Ανίγκο και άλλους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο. Ο πρόεδρος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Πάντα με το χαμόγελο. Πάντα μας... υπνώτιζε με τον λόγο του, είχε χάρισμα με τους ανθρώπους». 

Αγωνίστηκε στην Μαρσέιγ από το 2006 ως το 2014 και είχε ως πρόεδρο τον Παπέ Ντιούφ: «Πρώτη φορά τον είδα όταν υπέγραψε το συμβόλαιο μου το 2006. Ήταν μία εκπληκτική παρουσία. Για μένα είναι ο κορυφαίος πρόεδρος στην σύγχρονη ιστορία της Μαρσέιγ. Όταν έφυγε το 2009, η ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε άριστη συνεργασία με τους παίκτες, τους υπαλλήλους της ομάδας. Ξέρω ότι η Μασσαλία θα κλάψει για τον Παπέ Ντιούφ, αγαπούσε την Μαρσέιγ και το ποδόσφαιρο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags