Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Παναθηναϊκός: Τρομερή αποθέωση Πιτίνο για Παναθηναϊκό και οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-04-04 18:20:00

Τρομερή αποθέωση Πιτίνο για Παναθηναϊκό και οπαδούς - Απίθανη ατάκα για Φριντέτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή αποθέωση Πιτίνο για Παναθηναϊκό και οπαδούς - Απίθανη ατάκα για Φριντέτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρικ Πιτίνο - Παναθηναϊκός: Λίγο πριν φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague και είπε τα καλύτερα για το Τριφύλλι και τους οπαδούς του.

Ο Αμερικανός εξήρε το επίπεδο μπάσκετ που παίζεται στη Euroleague, ενώ μίλησε για τη σύνδεση που νιώθει με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και το πόσο όμορφα ένιωσε για την υποδοχή που του επεφύλαξαν.

Παράλληλα, ο Πιτίνο αναφέρθηκε στον Τζίμερ Φριντέτ, τον οποίο έβαλε πίσω μόνο από τον Στέφεν Κάρι σχετικά με την ικανότητά του στο μακρινό σουτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Είναι τρομερό επίπεδο μπάσκετ. Οι προπονητές είναι απίθανοι, η διαιτησία είναι εξαιρετική. Η στρατηγική θυμίζει το κολέγιο, όχι το ΝΒΑ. Πρέπει να δημιουργήσεις περισσότερη κίνηση των παικτών, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, για να μπεις στο ζωγραφιστό».

Για την αντιπαλότητα των «αιωνίων»: «Στο κολεγιακό μπάσκετ οι αγώνες Κεντάκι – Λούβιλ ή Νορθ Καρολάινα – Ντιουκ έχουν την μεγαλύτερη αντιπαλότητα. Αυτοί οι αγώνες θυμίζουν παιχνίδια μεταξύ… εκκλησιών, αν τα συγκρίνουμε με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Το πνεύμα πίσω από το παιχνίδι δεν συγκρίνεται με αυτό που έχουμε στις ΗΠΑ. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου».

Για τον Τζίμερ Φριντέτ: «Ο Στεφ Κάρι είναι πιθανότητα ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο. Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι ο επόμενος που θα κοιτούσα στην λίστα με τους εξαιρετικούς σουτέρ».

Για τη σχέση του με τον κόσμο: «Υπάρχει μια φανταστική σύνδεση με τον κόσμο. Καταλαβαίνουν πως τους νιώθω και ισχύει το αντίθετο. Ένιωσα πολύ όμορφα μέσα μου για το πώς με υποδέχθηκαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags