Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βάζει... πλώρη για το NBA ο Γιώργος Καλαϊτζάκης!
Μπάσκετ
NBA
| 2020-04-11 21:42:00

Παίκτης του Παναθηναϊκού βάζει... πλώρη για το NBA!

Sportdog Team
Παίκτης του Παναθηναϊκού βάζει... πλώρη για το NBA!

Παναθηναϊκός: O Γιώργος Καλαϊτζάκης δήλωσε συμμετοχή στα draft του NBA και θα δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ, ψάχνοντας για ένα συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο νεαρός γκαρντ πραγματοποίησε φανταστική σεζόν στη Νεβέζις της Λιθουανίας ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, 12.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο Καλαϊτζάκης μίλησε στο ESPN για τους στόχους και τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί στην κορυφαία μπασκετική λίγκα παγκοσμίως.

«Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά στο ESPN το οποίο τον τοποθέτησε στο νούμερο 96 στη λίστα με τα 100 κορυφαία ταλέντα. «Δυστυχώς, το πρωτάθλημα της Λιθουανίας ήταν από τα πρώτα που σταμάτησα και προλάβαμε να επιστρέψουμε σπίτι πριν τους περιορισμούς.

Δουλεύω καθημερινά και περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου, κάτι που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω. Δουλεύω με βάρη και μία μπασκέτα στο σπίτι, οπότε τα χρησιμοποιώ για να παραμείνω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Σχεδίαζα να περάσω λίγο χρόνο στις ΗΠΑ στο τέλος της σεζόν για να μπορέσω να προπονηθώ, τώρα όμως δεν γίνεται αυτό. Θα δουλέψω όσο μπορώ και μου επιτρέπεται. Αν Μας δοθεί η δυνατότητα, θα φέρω στην Ελλάδα τον ασίσταντ της Νεβέζια, τον κόουτς Μαρτινας Στανκοβίτσιους, για να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις.

Μένω σπίτι και προσπαθώ να ‘’παρασύρω’ κι άλλους να το κάνουν για να μείνουμε ασφαλείς και να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή την κατάσταση. Ο στόχος μου παραμένει ο ίδιος. Θέλω να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα κάτω από αυτές τις συνθήκες και ελπίζω όταν όλα τελειώσουν, να πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags