Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μίλησα με Κάτας για Παναθηναϊκό, είναι απλά φήμες"
| 2020-04-14 07:18:00

Πρώην "πράσινος" αποκαλύπτει: "Μίλησα με Κάτας για Παναθηναϊκό, είναι απλά φήμες"

Sportdog Team
Πρώην "πράσινος" αποκαλύπτει: "Μίλησα με Κάτας για Παναθηναϊκό, είναι απλά φήμες"

Παναθηναϊκός: Για την φημολογία περί Όντεντ Κάτας και Τριφυλλιού μίλησε ο Τζέιμς Φελντέιν, τονίζοντας ότι πρόκειται απλά για μία φήμη, μετά την επικοινωνία που είχε με τον Ισραηλινό τεχνικό.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο «Sport5» για τα όσα ακούγονται για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, Όντεν Κάτας: «Μόλις διάβασα τις φήμες, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο, καθώς με τον κόουτς έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Θα το ήθελα να τον δω στον Παναθηναϊκό, εάν αποφασίσει να φύγει. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά παράλληλα θα ήταν λυπηρό να μην τον έχουμε. Αλλά, είναι απλώς μία φήμη, δεν έχει γίνει κάτι ακόμη». 

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναικού επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Κάτας, ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να τον δω να βελτιώνεται ως προπονητής και να ανεβαίνει επίπεδο, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ωραίο εάν φύγει. Θα προσπαθήσω να τον πίσω να μην φύγει και θα πρέπει να σκεφτώ πως θα καταφέρω να τον κρατήσω στην Ιερουσαλήμ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags