Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινητικός Παπανικολάου: "Είναι οικογένεια μου" - Τρομερές ατάκες από Σπανούλη-Μιλουτίνοφ (vid)
Μπάσκετ
| 2020-04-16 18:42:00

Συγκινητικός Παπανικολάου: "Είναι οικογένεια μου" - Τρομερές ατάκες από Σπανούλη-Μιλουτίνοφ (vid)

Sportdog Team
Συγκινητικός Παπανικολάου: "Είναι οικογένεια μου" - Τρομερές ατάκες από Σπανούλη-Μιλουτίνοφ (vid)

Η Euroleague έκανε focus στον Κώστα Παπανικολάου και ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για την σχέση που έχει αναπτύξει με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα στο βίντεο φιλοξενήθηκαν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βασίλης Σπανούλης, οι οποίοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στον συμπαίκτη τους.

«Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός δεν ξέρω αν θα βρισκόμουν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή ήταν η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω πράγματα και να κάνω αυτό που αγαπώ. Είναι σαν την οικογένειά μου τώρα. Το δέσιμο με την ομάδα και τη διοίκηση είναι εξαιρετικό. Όταν σταματήσεις το μπάσκετ είναι όμορφο να σκέφτεσαι πως έχεις δημιουργήσει τέτοιες σχέσεις με μια ομάδα και τον κόσμο της, με ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού», ενώ για τον ρόλο του... μέντορα που έχει, είπε:

«Όταν ήρθα εδώ υπήρχαν παίκτες που με βοήθησαν, μου μιλούσαν, με στήριξαν. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Να βοηθήσω κάποιον παίκτη, να του μιλήσω, να του δώσω συμβουλές. Μετά, είναι δικό του θέμα αν θα με ακούσει. Το κάνω με κάθε νέο παίκτη της ομάδας».

Όσο για τη βελτίωσή του, ο 30χρονος παίκτης ανέφερε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να ζητάω ολοένα και περισσότερα πράγματα από τον εαυτό μου. Αυτή είναι η ζωή του επαγγελματία παίκτη. Χαίρομαι όταν πηγαίνω καλά, αλλά χαίρομαι περισσότερο όταν οι εμφανίσεις συνδυάζονται με νίκες. Αυτό μετράει. Στο τέλος της σεζόν το θέμα είναι τι θα έχει πετύχει η ομάδα, όχι εγώ, ο Νίκολα, ο Βασίλης ή ο Γιώργος».

Από την μεριά του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπογράμμισε πως: «Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό ήταν ένας από εκείνους που με βοήθησαν πάρα πολύ να γίνω καλύτερος παίκτης. Βοηθάει τους πάντες. Έχει μεγάλη καρδιά. Θα είναι φίλος μου για όλη τη ζωή μου. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης. Πάντα δίνει ενέργεια στην ομάδα», με τον Βασίλη Σπανούλη να συμπληρώνει:

«Τον ξέρω από παιδί. Μεγάλωσε και τώρα έχει γίνει ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης. Πολλές φορές τα στατιστικά δεν δείχνουν τη δουλειά του στο παρκέ. Μου αρέσει που έχουμε τον Κώστα στην ομάδα».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags