Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τρομερές ατάκες Πασκουάλ για Παναθηναϊκός και ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2020-04-24 17:00:00

Νέα τρομερή αποθέωση του Πασκουάλ για Παναθηναϊκό - Ατακάρες για ΣΕΦ!

Sportdog Team
Νέα τρομερή αποθέωση του Πασκουάλ για Παναθηναϊκό - Ατακάρες για ΣΕΦ!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας και τόνισε πως ένα από τα παιχνίδια που τον "σημάδεψαν" ήταν ο πέμπτος τελικός της Basket League το 2017.

Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα των "αιωνίων" και τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, ενώ αποθέωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού για την υποδοχή που επεφύλαξαν στην ομάδα κατά την επιστροφή από το ΣΕΦ μετά το "διπλό" που σήμανε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Υπάρχει μια μέρα που κάποιος πρέπει να ακολουθήσει ένα άλλο μονοπάτι και τότε ήταν που εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός

Παίξαμε στην έδρα μας και στην προηγούμενη προπόνηση ρώτησα τον γενικό διευθυντή αν θα είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το νόμο, ένας οπαδός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και ένας από τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Στον πέμπτο τελικό, στο τέλος του παιχνιδιού γυρίσαμε πίσω μετά από ώρες επειδή δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το γήπεδο (Σ.Ε.Φ.). Το πούλμαν συνοδεύτηκε από περίπου 1.000 μοτοσικλέτες. Κατά την άφιξή μας στο ΟΑΚΑ, δεν μπορούσαμε να μπούμε επειδή περίμεναν περίπου 20.000 άτομα. Είναι ανεκτίμητο για τους ανθρώπους στο άθλημά μας κάτι τέτοιο”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags