Facebook Pixel Τηλεοπτικό συνεργείο κατέγραφε την τελευταία σεζόν του Κόμπι
Μπάσκετ
NBA
| 2020-04-25 09:52:00

Μεγάλη αποκάλυψη ESPN για Μπράιαντ - Θα κλάψουν και οι... πέτρες με αυτό που θα γίνει

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη ESPN για Μπράιαντ - Θα κλάψουν και οι... πέτρες με αυτό που θα γίνει

Ένα τηλεοπτικό συνεργείο κατέγραφε κάθε βήμα του Κόμπι Μπράιαντ στην τελευταία του χρονιά με τους Λος Άντζελες Λέικερς και συγκεκριμένα τη σεζόν 2015-16. Κάμερες μαγνητοσκοπούσαν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, στο δρόμο, στο σπίτι, στην προπόνηση, και στο αεροπλάνο της ομάδας, όπως αποκάλυψε το ESPN.

Τα βίντεο έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται για ένα μελλοντικό ντοκιμαντέρ, παρόμοιο με το "The Last Dance" που είναι αφιερωμένο στην τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν με τους Σικάγο Μπουλς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπράιαντ είχε δει το επεξεργασμένο ντοκιμαντέρ και είχε βάλει τις... πινελιές του πριν από το θάνατό του από τη συντριβή του προσωπικού του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου.

«Είχαν μία άνευ προηγουμένου πρόσβαση», δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων των Λέικερς, Τζον Μπλακ, στο ESPN, προσθέτοντας: «Σίγουρα τους επιτρέψαμε να καταγράψουν ό,τι μπορούσαν, ακολουθώντας τους κανόνες του πρωταθλήματος. Ωστόσο, μερικές φορές είχαν τη δυνατότητα να καταγράφουν ακόμη περισσότερα... ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags