Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Αποκαλύψεις για το μέλλον του Σλούκα
Μπάσκετ
| 2020-05-01 18:38:00

Καραδοκεί ο Ολυμπιακός - Αποκαλύψεις για το μέλλον του Σλούκα - Τί θα κάνει ο Ομπράντοβιτς;

Sportdog Team
Καραδοκεί ο Ολυμπιακός - Αποκαλύψεις για το μέλλον του Σλούκα - Τί θα κάνει ο Ομπράντοβιτς;

Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε μίλησε για τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Σλούκα να αποχωρεί από την ομάδα το καλοκαίρι κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν που προβλέπεται στο συμβόλαιό του.

Μιλώντας στον ιταλικό Τύπο, ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι τόνισε πως οι εν λόγω φήμες δεν έχουν βάση στην πραγματικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο αν θα παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την πρόσφατη δήλωσή του, ότι η Φενέρμπαχτσε αποτελεί προτεραιότητά του: «Χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη… ασίστ για τον σύλλογο. Από την άλλη, αυτή την στιγμή όλα τα κλαμπ προσπαθούν να υπολογίσουν τους… αριθμούς, λόγω της κατάστασης. Ωστόσο, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Θα πάρει αρκετές ημέρες να αξιολογήσουμε, αλλά σίγουρα η ομάδα αξιολογεί το μήνυμα του Ομπράντοβιτς».

Για τις φήμες που θέλουν τον Κώστα Σλούκα να αποχωρεί από τη Φενέρ το καλοκαίρι, κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν που έχει το συμβόλαιό του: «Δεν είναι ότι δεν μπορώ να πω και τώρα καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει ειδήσεις και εσείς επιθυμείτε να δίνετε πληροφορίες, αλλά πολλές δεν είναι αληθινές. Δεν εκπλήσσομαι από το ενδιαφέρον για τον Κώστα, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης, αλλά αυτή την στιγμή οι φήμες αυτές δεν έχουν βάση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags