Facebook Pixel ΝΒΑ: Όταν ο Jordan έσβησε έναν αντίπαλο σε φιλικό
| 2020-05-02 21:18:00

Όταν ο Jordan έσβησε έναν αντίπαλο σε φιλικό, επειδή δεν του άρεσαν οι δηλώσεις του! (vid)

Sportdog Team
Όταν ο Jordan έσβησε έναν αντίπαλο σε φιλικό, επειδή δεν του άρεσαν οι δηλώσεις του! (vid)

ΝΒΑ: Έχουμε διαβάσει και ακούσει πάρα πολλές ιστορίες για τον Michael Jordan, μέσα από τις οποίες έχουμε γνωρίσει τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του και τον τρόπο που αντιδράει όταν βρίσκει κίνητρο. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ “Last Dance”, που έχει καθηλώσει το μπασκετικό κοινό ανά την υφήλιο, ο Charles Barkley διηγήθηκε μία ιστορία από τη συνύπαρξή τους στην Dream Team του 1992, όντας καλεσμένος στην εκπομπή “Coffee with Cal”, την οποία παρουσιάζει ο προπονητής του Kentucky, John Calipari.

H Dream Team βρισκόταν στο Portland, όπου έπαιρνε μέρος σε φιλικό τουρνουά πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρωί του φιλικού αγώνα με το Puerto Rico, οι Michael Jordan, Charles Barkley, David Robinson και ο προπονητής τους Chuck Daly, πήγαν για γκολφ. Μετά από αρκετή ώρα παιχνιδιού, ο Barkley είπε: «Ήταν πολύ ωραία, αλλά είναι ώρα να φύγουμε», με τον Michael Jordan να απαντάει πώς θα παίξει κι άλλο. Παρά τις προσπάθειες των υπολοίπων να τον πείσουν ότι δεν θα έπρεπε να παίξουν για τόση ώρα, καθώς ήταν ημέρα αγώνα, ο Jordan δεν άλλαξε γνώμη και έμεινε μόνος συνεχίζοντας το γκολφ.

Όταν έφτασε η ώρα του αγώνα, ο Daly μοίραζε τα μαρκαρίσματα, όταν ξαφνικά άκουσε τον Michael Jordan να λέει: «Εγώ θέλω να μαρκάρω αυτόν». Ο προπονητής του είπε ότι είναι point guard και θα είναι κουραστικό να τον μαρκάρει μετά από τόσες ώρες στο γήπεδο του golf, με τον Jordan να απαντάει: «Είπε κάτι κακό για μένα σε μια εφημερίδα. Θέλω να το μαρκάρω».

Το θέλημα του Michael Jordan έγινε πραγματικότητα και η ζωή του point guard του Puerto Rico… δύσκολη! Όπως περιέγραψε την ιστορία ο Barkley, με την γνωστή δόση υπερβολής που τον χαρακτηρίζει, ο Jordan δεν του επέτρεπε ούτε καν να ντριμπλάρει, πιέζοντάς τον από το ξεκίνημα της επίθεσης. «Δεν ξαναπείς κάτι δημοσίως για μένα. Είμαι ο Michael Jordan! Δε θα μιλάς καν για μένα», έλεγε σε κάποιο σημείο ο Jordan στον αντίπαλό του, που όπως θα δείτε στο παρακάτω video του NBAholics, μάλλον μετάνιωσε για ό,τι είπε στην εφημερίδα…

ΠΗΓΗ: Nbaholics.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags