Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο επιστροφής του Ολυμπιακού στην Α1; "Όλοι θετικοί στη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα"
| 2020-05-03 23:22:00

Σενάριο επιστροφής του Ολυμπιακού στην Α1; "Όλοι θετικοί στη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Σενάριο επιστροφής του Ολυμπιακού στην Α1; "Όλοι θετικοί στη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα"

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για το μέλλον του πρωταθλήματος αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Ολυμπιακού στην Α1.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΚΕ πως το θέμα της οριστικής διακοπής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού θα συζητηθεί στο ερχόμενο συμβούλιο.

«Η εισήγησή μας στην πολιτεία για οριστική διακοπή λήφθηκε ομόφωνα στις 23/3 και δικαιωνόμαστε από τα γεγονότα, 23 πρωταθλήματα έχουν διακοπεί εκτός από την Ισπανία, την Τουρκία και τη Γερμανία. Θέλω να υπενθυμίσω ότι στις 13/3 αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Το κυρίαρχο θέμα είναι η υγεία των αθλητών, υπάρχει μια σύμπνοια και καταλαβαίνουν το καλό όλων», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Το θέμα της οριστικής απόφασης θα συζητηθεί στο ερχόμενο συμβούλιο μετά και την ψήφιση της τροποποίησης από τον κ. Αυγενάκη για να μπορούν οι λίγκες και οι ομοσπονδίες να αποφασίζουν. Όλα θα συζητηθούν. Οι ομάδες είναι 14, όταν υπάρχει απότομη διακοπή πρωταθλήματος και ενώ έμεναν έξι αγωνιστικές, δεν μπορείς να καταδικάσεις και να ρίξεις κάποια ομάδα όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Αυτό έχει ήδη συζητηθεί και θα συζητηθεί ξανά. Ο Ολυμπιακός αναίτια αποχώρησε από το πρωτάθλημα, κατά την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας. Η επιστροφή του είναι θέμα αγωνιστικό και αφορά την ΕΟΚ, από εκεί και πέρα είναι και θέμα καθαρά δικό του. Όλοι είναι θετικοί στη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, γιατί εκεί είναι η φυσική του θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags