Facebook Pixel Michael Jordan και Kobe Bryant μαζί στα παρκέ του ΝΒΑ
Μπάσκετ
NBA
| 2020-05-04 22:04:00

Michael Jordan και Kobe Bryant μαζί στα παρκέ του ΝΒΑ

Sportdog Team
Michael Jordan και Kobe Bryant μαζί στα παρκέ του ΝΒΑ

Τα δύο νέα επεισόδια του The Last Dance (νο.5 και νο.6) είναι πλέον διαθέσιμα στο Netflix και το πρώτο εξ' αυτών εμβαθύνει στη σχέση των πιθανότατα δύο κορυφαίων παικτών όλων των εποχών: του Michael Jordan και του Kobe Bryant.

Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι μόλις σε 8 παιχνίδια κατά τη συνύπαρξή τους στο ΝΒΑ, αλλά δημιούργησαν μία πολύ ισχυρή φιλική σχέση. Όπως ο ίδιος ο Air τονίζει, ήταν σαν μεγάλος με μικρό αδερφό. Στα 8 αυτά ματς, οι Lakers κέρδισαν 5 φορές. Στο πρώτο τους matchup, το 1997, ο Jordan είχε καλωσορίσει τον Kobe στη λίγκα, πετυχαίνοντας 36 πόντους με αυτόν ως προσωπικό αντίπαλο ενώ στο τελευταίο, το 2003, ο Bryant είχε βάλει 55 πόντους στον Mike.

Μεταξύ 1985 και 2020, ελάχιστοι παίκτες κατάφεραν τόσα πολλά όσα ο Jordan και ο Bryant. "Ο Michael μου έδωσε μία εξαιρετική καθοδήγηση κατά τα πρώτα χρόνια. Μου επέτρεπε να τον παίρνω τηλέφωνο για οτιδήποτε" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Kobe στο ντοκιμαντέρ. Η σχέση τους μπορεί να περιγραφεί και μέσα από κάποιες κοινές τους φωτογραφίες στο παρκέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags