Facebook Pixel Τρομερή δήλωση: "Μία από τις χειρότερες ήττες μου αυτή από τον Ολυμπιακό"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-04-09 15:09:00

Τρομερή δήλωση: "Μία από τις χειρότερες ήττες μου αυτή από τον Ολυμπιακό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση: "Μία από τις χειρότερες ήττες μου αυτή από τον Ολυμπιακό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέκα χρόνια μετά το Final Four του Παρισίου, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον τελικό από την Μπαρτσελόνα, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, τότε προπονητής της Παρτιζάν, αποκάλυψε ότι η ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τους Ερυθρόλευκους στον ημιτελικό είναι μία από τις χειρότερες στην καριέρα του.

"Είχα πολλές νίκες και ήττες στη διάρκεια της καριέρας μου, εκείνη από τον Ολυμπιακό στο Final Four του Παρισιού όμως είναι μέσα στις δύο χειρότερες. Είχαμε σχεδόν κερδίσει το παιχνίδι. Ήμασταν δύο πόντους μπροστά, τότε πήρε τάιμ άουτ ο Ολυμπιακός. Τονίσαμε ότι πρέπει να βγάλουμε μια τελευταία άμυνα και το κάναμε σχεδόν τέλεια, από την στιγμή που το σουτ του Μίλος Τεόντοσιτς δεν βρήκε καν το στεφάνι. Αν η μπάλα άγγιζε ελάχιστα το στεφάνι και δεν ήταν airball, τότε η κατάληξη θα ήταν διαφορετική. Όπως και να έχει, ο Τζος Τσίλντρες που δεν είχε κάνει καλό παιχνίδι έως τότε, πήδηξε και χωρίς άμυνα έβαλε το καλάθι. Δεν ήμασταν τυχεροί σε αυτό. Ο τελικός είναι ένας αγώνας, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Κι ας ήταν η Μπαρτσελόνα το απόλυτο φαβορί. Πολλοί δεν μας υπολόγιζαν, αλλά κερδίζαμε", είπε αρχικά στην "Kurir" ο Βουγιόσεβιτς.

Παραδέχθηκε μάλιστα πως ουδέποτε έχει μιλήσει με τον Μίλος Τεόντοσιτς για εκείνη τη φάση: "Όχι, δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ. Όποτε βρισκόμαστε, απλά χαιρετιόμαστε και λέμε τα νέα μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τρόπους. Σέβομαι απόλυτα όσα έκανε στην καριέρα του, αλλά δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε πάνω σε αυτό".

Θυμηθείτε το συγκλονιστικό φινάλε της κανονικής διάρκειας του ημιτελικού του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο Παρίσι:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags