Facebook Pixel Άλεξ Αντετοκούνμπο: Γυρίζει Ευρώπη - Θα σκάσει... βόμβα για ΠΑΟ ή Ολυμπιακό;
Μπάσκετ
| 2020-05-10 23:02:00

Το αποφάσισε - Γυρίζει Ευρώπη ο Αντετοκούνμπο - Θα σκάσει... βόμβα για ΠΑΟ ή Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Το αποφάσισε - Γυρίζει Ευρώπη ο Αντετοκούνμπο - Θα σκάσει... βόμβα για ΠΑΟ ή Ολυμπιακό;

Άλεξ Αντετοκούνμπο: Ο νεότερος αδερφός του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχεδιάζει να αφήσει το κολέγιο και να παίξει επαγγελματικά στην Ευρώπη, προκειμένου να προετοιμαστεί για το ΝΒΑ.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποφοίτησε από το Dominican High School στο Μιλγουόκι, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε προσφορές από το ΝτεΠολ, το Οχάιο και το Γκριν Μπέι. Ο ταλαντούχος σμολ φόργουορντ βαθμολογείται ως προοπτική τριών αστέρων στην κατηγορία του 2020, από τη 247 Sports.

«Εξετάζω τις επιλογές μου, έχω μερικές προσφορές από κάποιες Πολιτείες, αλλά αποφάσισα να παίξω στην Ευρώπη», δήλωσε στο EuroHoops.net. 

«Θέλω να γίνω επαγγελματίας το συντομότερο δυνατό. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευρώπη, ξέρω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το καλύτερο για μένα θα ήταν να υπογράψω συμβόλαιο με έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Θα πρέπει να προπονηθώ και να ανταγωνιστώ ενήλικες, θα βιώσω έντονο ανταγωνισμό και πίεση και θα εξελιχθώ σε κάθε επίπεδο».

Ο Άλεξ μετακόμισε στο Μιλγουόκι από τη γενέτειρά του Ελλάδα το 2013, κατά τη διάρκεια της ρούκι σεζόν του Γιάννη με τους Μπακς και θα είναι επιλέξιμος στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2021. 

Εάν τα καταφέρει, θα ήταν το τέταρτο μέλος της οικογένειάς του στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης, MVP στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και ο Θανάσης παίζουν στους Μπακς, ενώ ο Κώστας στους Λος Άντζελες Λέικερς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags