Facebook Pixel Δάκρυσε ο Τζόρνταν στο «The Last Dance»
| 2020-05-13 00:05:00

Δάκρυσε ο Τζόρνταν στο «The Last Dance»! Η εξομολόγηση που έβγαλε συγκίνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δάκρυσε ο Τζόρνταν στο «The Last Dance»! Η εξομολόγηση που έβγαλε συγκίνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμπαίκτες του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς περιγράφουν τον πρώην συμπαίκτη τους ως ανυπόφορα απαιτητικό και κακότροπο. Αρκετές φορές τους πίεζε ζητώντας τους να δίνουν το 100% των δυνατότητων τους στις προπονήσεις κατηγορώντας τον για ανάρμοστη συμπεριφορά. Αναφερόμενος σε αυτό το θέμα ο Τζόρνταν στα τελευταία επεισόδια του «The Last Dance» μεταξύ άλλων εξήγησε:

«Η ψυχολογία μου ήταν να βγω έξω και να κερδίσω με κάθε κόστος. Αν δεν θες να ζήσεις έτσι, τότε δεν χρειάζεται να είσαι δίπλα μου. Γιατί θα σε κοροϊδέψω μέχρι να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο με εμένα και αν δεν φτάσεις τότε θα είναι μια κόλαση για σένα», είπε και πρόσθεσε: «Η νίκη έχει ένα τίμημα και το να είσαι ηγέτης το ίδιο. Οπότε τους τραβούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Τους προκαλούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Και κέρδισα αυτό το δικαίωμα γιατί μου το έδωσαν. Όταν μπαίνεις στην ομάδα ζεις με το στάνταρ που παίζω εγώ το παιχνίδι και δεν θα έκανα τίποτα λιγότερο.

Αν αυτό σημαίνει ότι θα πάω εκεί και θα σε κλωτσήσω στον κ...λο τότε θα το κάνω. Ρωτήστε τους όλους αν υπάρχει ένα πράγμα που τους ζήτησα και δεν το έκανα εγώ...». Ο Τζόρνταν στην διάρκεια αυτής της «εξομολόγησης» συγκινήθηκε και μάλιστα χρειάσθηκε κάποια στιγμή να διακοπεί η βιντεοσκόπηση: «Όταν ο κόσμος θα δει αυτό θα πει ότι δεν ήμουν καλός, μπορεί να ήταν τύραννος. Αυτό το λες εσύ, γιατί ποτέ δεν κέρδισες τίποτα. Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό. Το κάνω γιατί αυτός είμαι. Έτσι παίζω το παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αν δεν θέλεις να παίξεις έτσι, μην παίξεις έτσι. Διάλειμμα...», είπε και κάπου εκεί σταμάτησε το γύρισμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags