Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τρεις βόμβες μεγατόνων - Αυτούς "χτυπάνε" οι Αγγελόπουλοι
| 2020-05-13 22:42:00

Τρεις βόμβες μεγατόνων - Αυτούς "χτυπάνε" οι Αγγελόπουλοι - "Κλέβει" τον έναν ο Δημήτρης;

του Pick n' Scroll
Τρεις βόμβες μεγατόνων - Αυτούς "χτυπάνε" οι Αγγελόπουλοι - "Κλέβει" τον έναν ο Δημήτρης;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες βλέψεις για τη νέα χρονιά και δεν πρόκειται να επηρεαστεί από οποιεσδήποτε εξελίξεις. Οι Αγγελόπουλοι είναι και πάλι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και θέλουν να επαναφέρουν την αγαπημένη τους ομάδα στα μεγαλεία του παρελθόντος. Στο πλαίσιο αυτό είναι γνωστό ότι θα προσπαθήσουν να πάρουν δύο σπουδαία κόμπο γκαρντ με τους στόχους τους να έχουν βγει ήδη στον αέρα. Πρόκειται για τον Κώστα Σλούκα, τον Μάλκολμ Ντιλέινι και τον Νικ Καλάθη.

Ο πιο εφικτός στόχος, αλλά όχι εύκολος είναι ο Κώστας Σλούκας. Κι αυτό, γιατί η Φενέρ αναμένεται να ρίξει το μπάτζετ της και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συνεχίσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει και του χρόνου συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Εχει μάλιστα αυτός το δικαίωμα να αποφασίσει το καλοκαίρι αν θα συνεχίσει ή όχι. Γενικά είναι δύσκολο παιδί και δεν μπορείς να βρεις εύκολα συνεννόηση, καθώς μάλιστα είναι και πολύ τυπικός στο οικονομικό κομμάτι.

Οσον αφορά στον Καλάθη, έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, που κάνει λόγο για 2,3 εκατ. δολάρια την επόμενη χρονιά. Αυτό το συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να το ακολουθήσει. Τον Καλάθη περιμένει όλη η αφρόκρεμα της Ευρωλίγκας, αλλά οι «πράσινοι» μπορεί να βρουν τρόπο να τον κρατήσουν. Όπως και να έχει, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να πάει στον Ολυμπιακό.

Αν πάρουν έναν από τους τρεις οι Πειραιώτες θα είναι ευτυχισμένοι. Θα έχουν πετύχει εν πολλοίς τον στόχο τους. Από κει και πέρα, δεν θα είναι δύσκολο να βρουν έναν ακόμη κόμπο γκαρντ και ας μην είναι αυτού του βεληνεκούς. Αν πάρουν δύο, τότε δεν χρειάζεται να συζητάμε κάτι άλλο. Αν, όμως, δεν καταφέρουν να πάρουν κάποιον από τους τρεις, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ.

Γιατί οι Αγγελόπουλοι θέλουν παίκτες ποιοτικούς, αλλά θέλουν και ονόματα. Θέλουν να ταρακουνήσουν και πάλι την Ευρώπη, όπως έκαναν παλιότερα. Η τσέπη τους είναι πολύ γεμάτη πλέον και στόχος τους είναι να κάνουν ξανά μεγάλα πράγματα, θέλοντας να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην τέταρτη Ευρωλίγκα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ κίνηση από Ολυμπιακό! Φέρνει αντι-Πρίντεζη ο Μπαρτζώκας - Αμερικανός με καλό βιογραφικό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags