Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρες ΜακΚίσικ: "Αυτό με κέρδισε - Ενθουσιασμένος που κάθε μέρα βλέπω..."
| 2020-05-17 20:06:00

Ατακάρες ΜακΚίσικ: "Αυτό με κέρδισε στον Ολυμπιακό - Ενθουσιασμένος που κάθε μέρα βλέπω..."

Sportdog Team
Ατακάρες ΜακΚίσικ: "Αυτό με κέρδισε στον Ολυμπιακό - Ενθουσιασμένος που κάθε μέρα βλέπω..."

Ολυμπιακός: Για την παρουσία του στους Ερυθρόλευκους μίλησε σε συνέντευξή του ο Σακίλ ΜακΚίσικ και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πάρει μεταγραφή στο λιμάνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ΜακΚίσικ στο «sportsrabbi.com»:

Για το ντεμπούτο του με τη Μακάμπι:
 «Δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν απλά έχεις ακούσει ότι η Μακάμπι έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Πρέπει να είσαι έτοιμος για τέτοια ματς, δεν σε ενδιαφέρει το τι γίνεται έξω από το παρκέ».



Για τον Ολυμπιακό: «Ήμουν λίγο κουρασμένος με το τι συνέβαινε στην Μπεσίκτας με κάποιες οφειλές. Ο Ολυμπιακός με κάλεσε και πιο νωρίς μέσα στη σεζόν, αλλά δεν πήρε την απόφαση να με υπογράψει. Σκεφτόμουν τότε ότι θα μείνω στην ομάδα μέχρι να έρθει η κατάλληλη ευκαιρία και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε. Ενθουσιάστηκα. Η Αθήνα είναι μακράν η καλύτερη πόλη που έχω ζήσει ποτέ. Είναι η καλύτερη πόλη για κάθε παίκτη».

Για το τι τον έχει κερδίσει στους Πειραιώτες: «Ο επαγγελματισμός της ομάδας, το να φεύγω από το σπίτι και να πηγαίνω στο γήπεδο βλέποντας θάλασσα στη διαδρομή. Δεν τα βρήκα αυτά σε άλλες ομάδες. Η Αθήνα έχει υπέροχα μέρη, όμορφο φαγητό. Ο Ρότσεστι με βοήθησε να βρω τα πιο ωραία μέρη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags