Facebook Pixel Μάλκολμ Ντιλέινι: "Γι’ αυτό έφυγε από τη Μπαρτσελόνα"
Μπάσκετ
| 2020-05-18 18:38:00

Αποκάλυψη για Ντιλέινι - Γι’ αυτό σηκώθηκε κι έφυγε από τη Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Ντιλέινι - Γι’ αυτό σηκώθηκε κι έφυγε από τη Μπαρτσελόνα!

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα δίχως να διευκρινήσει τους λόγους που το έπραξε, ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο προπονητής των Μπλαουγκράνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο Αμερικανός έφυγε από την ομάδα γιατί ζήτησε να ανανεωθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, κάτι που η ομάδα αρνήθηκε.

Ο Ντιλέινι "έπαιξε" έντονα στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το περασμένο διάστημα, αλλά η Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να έχει το πλεονέκτημα για την απόκτησή του.

«Ο Ντιλέινι δεν εμφανίστηκε και ο μάνατζέρ του ζήτησε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Έχουμε ακόμη τέσσερις παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, αλλά είναι εδώ και κάνουν προπονήσεις. Του ζητήσαμε να επιτρέψει και να ενσωματωθεί στην ομάδα. Εάν οι διοργανώσεις δεν συνεχίζονταν τότε θα επέστρεφε σπίτι του, εάν συνεχίζονταν, τότε θα έμενε εδώ. Αρνήθηκε, με τη δικαιολογία πως ο μάνατζέρ του ζήτησε να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Δεν έχουμε κάτι ανανεώσουμε, το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου», δήλωσε ο Πέσιτς στη «Novosti».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags