Facebook Pixel Sportdog.gr | Και όμως συνέβη! Όταν Τζόρνταν και ΛεΜπρον μοιράστηκαν το ίδιο παρκέ
| 2020-05-20 23:44:00

Και όμως συνέβη! Όταν Τζόρνταν και ΛεΜπρον μοιράστηκαν το ίδιο παρκέ

Sportdog Team
Και όμως συνέβη! Όταν Τζόρνταν και ΛεΜπρον μοιράστηκαν το ίδιο παρκέ

Ο Michael Jordan ολοκλήρωσε την καριέρα του στο ΝΒΑ στις 16 Απριλίου του 2003 ως παίκτης των Washington Wizards, λίγους μήνες πριν οι Cleveland Cavaliers επιλέξουν τον LeBron James στο νούμερο 1 του draft και… αλλάξουν την τύχη τους.

Έτσι οι δύο κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ σύμφωνα με τις πρόσφατες λίστες του “ESPN” και του “CBS Sports” δεν μοιράστηκαν ποτέ το ίδιο παρκέ σε αγώνα ΝΒΑ, αλλά όπως έγινε γνωστό το έχουν κάνει σε αγώνες επίδειξης και προπονητικά camp.

Σύμφωνα με τον LeBron James, η πρώτη φορά που βρέθηκαν στο ίδιο παρκέ ήταν το 2001, όταν ο Jordan ετοιμαζόταν για το comeback με τους Wizards και ο James ήταν μόλις 16 ετών. «Έμοιαζε σαν τον Ιησού για μένα. Ήταν ο Black Jesus». Οι δυο τους δεν έπαιξαν στην ίδια ομάδα εκείνη την ημέρα, αλλά ο LeBron πραγματοποίησε το όνειρό του δύο χρόνια αργότερα.

Το 2003, μετά την επιλογή του στο νούμερο 1 του draft, o LeBron James προσκλήθηκε στο ετήσιο καλοκαιρινό camp του Jordan στη Santa Barbara. Σύμφωνα με τον LeBron, οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια ομάδα και δεν έχασαν από κανέναν.

Αυτό που μένει τώρα είναι να βρεθεί και το video από εκείνον τον αγώνα για να έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε δύο από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στο ίδιο παρκέ, αλλά και στην ίδια ομάδα.

ΠΗΓΗ: Nbaholics.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags