Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς: "Θα είμαι ελεύθερος το καλοκαίρι"
Μπάσκετ
| 2020-05-21 18:18:00

Ανατροπή με Τζέιμς στην ΤΣΣΚΑ; - Φοβερή αποκάλυψη για το μέλλον του - Θέλει ομάδα-έκπληξη!

Sportdog Team
Ανατροπή με Τζέιμς στην ΤΣΣΚΑ; - Φοβερή αποκάλυψη για το μέλλον του - Θέλει ομάδα-έκπληξη!

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος συνεργάζεται με το «Delfi TV show» στην Λιθουανία.

Ο Τζέιμς αναφέρθηκε στο μέλλον του και ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

«Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν. Μόλις η Euroleague ανακοινώσει πως τελειώνει για φέτος, θα είμαι ελεύθερος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μονακό προς το τέλος της καριέρας του αφού θέλει να ζήσει στο Πριγκιπάτο, ενώ εξέφρασε την άποψη πως η φετινή σεζόν στη Euroleague δεν πρέπει να συνεχιστεί λόγω του κορωνοϊού.

«Στο μέλλον θα ήθελα να παίξω στην Μονακό. Δεν παίζουν στην Euroleague, όμως άκουσα πως είναι όμορφα εκεί. Θα ήθελα να αγωνιστώ στο φινάλε της καριέρας μου εκεί, όταν δεν θα είμαι πια τόσο καλός», είπε και πρόσθεσε:

«Με ρωτάς αν πιστεύω πως θα έπρεπε να συνεχιστεί η σεζόν; Όχι. Θα συνεχιστεί; Δεν ξέρω. Θα είναι ανόητο να συνεχιστεί, αλλά δεν αποφασίσω εγώ. Αν συνεχιστεί, θα πρέπει να μιλήσουμε για πολλά θέματα. Αν κάποιος αρρωστήσει, τότε τι θα γίνει;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags