Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οριστικό: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός – Τι θα γίνει με Άρη, ΠΑΟΚ – "Πόρτα" σε Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2020-05-21 20:21:00

Οριστικό: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός – "Έσωσαν" Άρη και ΠΑΟΚ – Τι θα γίνει με Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Οριστικό: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός – "Έσωσαν" Άρη και ΠΑΟΚ – Τι θα γίνει με Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τέλος στη φετινή χρονιά της Basket League μπήκε και επίσημα μετά το Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, όπου οι ομάδες… έβγαλαν πρωταθλητή και αποφάσισαν να μην πέσει κανείς!

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή ο Παναθηναϊκός, που ήταν πρώτος με ρεκόρ 18-2 ενώ τον ακολουθούσε η ΑΕΚ με 16-4 και παράλληλα συμφώνησαν να μην υποβιβαστούν Άρης και ΠΑΟΚ!

Από εκεί και πέρα τα μέλη της Λίγκας συμφώνησαν οι δύο ομάδες που θα ανέβουν από την Α2 να αγωνιστούν κανονικά. Αν για κάποιο λόγο δεν είναι σε θέση να συμμετέχουν στην Basket League τότε δεν θα αντικατασταθούν, εξέλιξη που ρίχνει... πόρτα σε Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, το διοικητικό συμβούλιο έβγαλε ειδήσεις σε όλα τα μέτωπα, καθώς έβαλε νέα δεδομένα στο τραπέζι, για όσους θέλουν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της επομένης σεζόν. Από εδώ και στο εξής κάθε ομάδα θα πρέπει να δίνει 60.000 ευρώ για την εγγυητική και άλλα 140.000 ευρώ στο ταμείο του ΕΣΑΚΕ. Ταυτόχρονα, το κατώτατο μπάτζετ θα είναι στα 800.000 ευρώ, με την ευελιξία να μετατραπεί αυτό το ποσό μέχρι και σε 600.000 ευρώ. 

Επιπλέον, κατατέθηκε πρόταση για Super Cup με τις τέσσερις πρώτες ομάδες στην αρχή της νέας σεζόν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags