Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση ο Πιτίνο – Τι σχολίασε για την διακοπή της Euroleague – "Δεν είχε νόημα"
| 2020-05-30 09:16:00

Πήρε θέση ο Πιτίνο – Τι σχολίασε για την διακοπή της Euroleague – "Δεν είχε νόημα"

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Πιτίνο – Τι σχολίασε για την διακοπή της Euroleague – "Δεν είχε νόημα"

Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε πως ήταν λογική η διακοπή της Euroleague.

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στο ισραηλινό δίκτυο Sport5.co.il και σχολίασε την απόφαση να διακοπεί η χρονιά.

«Το περίμενα, η κατάσταση ήταν πολύ πιο σοβαρή από αυτό που πίστευαν οι περισσότεροι. Η διαφορά ανάμεσα στην Euroleague και το ΝΒΑ δεν αφορά το παιχνίδι, αλλά τα έσοδα από τα τηλεοπτικά. Το ΝΒΑ δεν μπορεί να χάσει τόσα χρήματα, αλλά θα κερδίσει κιόλας, αν διεξαχθούν τα playoffs. Για την Euroleague δεν έχει νόημα. Ήταν πιο λογικό να διακόψουν την σεζόν και να ετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά», ανέφερε αρχικά.



Ο 67χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στις αγωνιστικές διαφορές μεταξύ Ευρωλίγκας και ΝΒΑ. «Στην Euroleague είναι καλύτερη η επίθεση, λόγω κίνησης, εναλλαγής και εξαιρετικού passing game. Το ΝΒΑ είναι μία διαφορετική κατηγορία, αλλά η Euroleague είναι απολαυστική, εξαιρετική», είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Last Dance. «Νομίζω πως ήταν φτιαγμένο στα μέτρα του Μάικλ, γιατί ήταν παραγωγή δικής του εταιρείας Είχε περισσότερο έλεγχο πάνω στο προϊόν. Όχι όπως συνέβη με τον Πίπεν και τους άλλους παίκτες. Πάντως ο Τζόρνταν είναι για μένα ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών και τον ξέρω πολύ καλά προσωπικά. Το ντοκιμαντέρ αυτό ήταν καλό για μας, ειδικά στην περίοδο της πανδημίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags