Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση ο γιος του Τζόρνταν για το δίλημμα! ΛεΜπρόν ή Air Mike;
Μπάσκετ
NBA
| 2020-05-27 23:32:00

Πήρε θέση ο γιος του Τζόρνταν για το δίλημμα! ΛεΜπρόν ή Air Mike;

Sportdog Team
Πήρε θέση ο γιος του Τζόρνταν για το δίλημμα! ΛεΜπρόν ή Air Mike;

Μια τεράστια διαμάχη για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό.

Η σύγκριση γίνεται ανάμεσα στον «θρύλο» των Chicago Bulls, Michael Jordan και τον superstar των Los Angeles Lakers, LeBron James.

Θέση για το συγκεκριμένο δίλημμα πήρε και ο γιος του Michael Jordan, Marcus, ο οποίος μιλώντας σε Μέσο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τόνισε πως ο G.O.A.T είναι ο πατέρας του, ωστόσο στο No 2 είναι ο Hakeem Olajuwon, διότι ο LeBron James δεν έχει αποσυρθεί ακόμα.

«Μέχρι να αποσυρθεί ο LeBron James, δε μπορώ να τον βάλω στο No 2 πίσω από τον Michael Jordan. Για εμένα αυτή η θέση ανήκει στον Hakeem Olajuwon», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Marcus Jordan. Να θυμίσουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο «θρύλος» των Chicago Bulls πριν από μερικά χρόνια, επιλέγοντας τον Hakeem στην ερώτηση ποιον άλλον εκτός από τον εαυτό του θα επέλεγε για G.O.A.T.

Να θυμίσουμε πως για το συγκεκριμένο θέμα έχουν μιλήσει και αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες όπως ο Charles Barkley, o Steve Nash, o Shaquille O’Neal και ο Magic Johnson, τονίζοντας πως ο LeBron James δε θα έπρεπε να είναι καν στη συζήτηση για τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ΝΒΑ.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags