Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησαν για την επικείμενη συνεργασία τους στην ΤΣΣΚΑ.
| 2020-06-02 11:31:00

Ατάκες-φωτιά Μιλουτίνοφ: "Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση" - Τι σχολίασε ο Ιτούδης

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Μιλουτίνοφ: "Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση" - Τι σχολίασε ο Ιτούδης

Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησαν για την επικείμενη συνεργασία τους στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Σέρβος σέντερ σχολίασε το νέο κεφάλαιο πλέον στη ζωή του και αποκάλυψε πως ήταν μια εύκολη απόφαση για εκείνον να πει το ναι στη ρωσική ομαδα.

Συγκεκριμένα σχολίασε πως: «Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στην μπασκετική μου ζωή. Μέχρι τώρα στην καριέρα μου, όλες οι αποφάσεις που πήραν ήταν περισσότερο ή λιγότερο δύσκολες, αλλά όχι αυτή. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα κλαμπ με μεγάλη παράδοση, έναν πρόεδρο που ζει για την ομάδα, έναν προπονητή που κατακτά τίτλους, έναν σπουδαίο οργανισμό με ισχύ και σε μια όμορφη πόλη όπως η Μόσχα. Είναι τιμή μου που πλέον αποτελώ παίκτη της ΤΣΣΚΑ και γνωρίζω τις ευθύνες και τους στόχους που κουβαλά αυτό το μεγάλο όνομα. Ανυπομονώ για ένα νέο ξεκίνημα».

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε πως: «Παίζοντας στον Ολυμπιακό, μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους προπονητές, ο Νίκολα απέδειξε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης. Όταν μιλήσαμε, μου είπε ότι είχε μεγαλύτερο κίνητρο για να φορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ και να το αποδείξει στους φιλάθλους της. Ο Νίκολα θα αγωνιστεί στην ίδια θέση που έχουν αγωνιστεί πολλοί μεγάλοι σέντερ, άρα έρχεται σε μια απαιτητική θέση. Είναι ενθουσιασμένος και έτοιμος να αποδεχτεί την πρόκληση. Είμαι βέβαιος πως θα είναι έτοιμος, αν τον έχει υγιή ο Θεός. Περιμένω την ευκαιρία για να δουλέψουμε μαζί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags