Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτο γιατί έφυγε ο Μιλουτίνοφ - Ήθελε να μείνει - Έρχεται δυνατός ψηλός
| 2020-06-02 15:35:00

Απίστευτο γιατί έφυγε ο Μιλουτίνοφ - Ήθελε να μείνει - Έρχεται ψηλός-βόμβα - Σλούκας και Χάρισον!

του Pick n' Scroll
Απίστευτο γιατί έφυγε ο Μιλουτίνοφ - Ήθελε να μείνει - Έρχεται ψηλός-βόμβα - Σλούκας και Χάρισον!

Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι από σήμερα και τυπικά παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κάτι που ήταν γνωστό εδώ και καιρό και συνέχεια αναφέραμε στα κείμενά μας. Ο Δημήτρης Ιτούδης ήθελε πολύ τον Σέρβο σέντερ, που σίγουρα θα προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Κώστα Κουφό.

Ο Μιλουτίνοφ θα ήθελε να μείνει για μία ζωή στον Ολυμπιακό, αφού αγαπάει την ομάδα και κυρίως του αρέσει τρομερά η ζωή στην Αθήνα. Επαγγελματικά, όμως, ο Oλυμπιακός δεν τον καλύπτει, γι' αυτό άλλωστε και πήρε τον δρόμο για την Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

Οι Πειραιώτες δεν θα καταστραφούν με την αποχώρηση του Σέρβου. Ενας κούκος άλλωστε ποτέ δεν φέρνει την άνοιξη. Αλλά δεν θα καλύψουν και το κενό του. Για τον απλούστατο λόγο ότι το έχουν ήδη καλύψει με την απόκτηση του Χασάν Μάρτιν και την παραμονή του Οκτάβιους Ελις. Απλά θα προστεθεί και ένας ακόμη παίκτης, πιο λαμπερός από Ελις και Μάρτιν, που, όμως, θα παίζει και στη θέση "4".

Θα λέγαμε ότι θα παίζει περισσότερο στη θέση "4". Λογικά αυτός θα είναι ένας από τους Γκιλ, Πόιθρες. Οποιον και να πάρει ο Ολυμπιακός, θα πρόκειται για μεγάλη κίνηση, αφού πρόκειται για σπουδαίους παίκτες.

Το βάρος, όμως, έχει εντοπιστεί στην περιφέρεια και δη στον Κώστα Σλούκα. Κι αυτό γιατί η περίπτωση του Νικ Καλάθη δείχνει να έχει απομακρυνθεί. Δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα, αλλά δεν είναι και κοντά.

Αν ο Καλάθης πάει αλλού και ο Oλυμπιακός πάρει τον Σλούκα, τότε είναι πιθανό να τον συνδυάσει με τον Ααρον Χάρισον της Γαλατά. Έναν σπουδαίο γκαρντ με πολύ καλό σουτ και με θητεία στο ΝΒΑ.

Οι Πειραιώτες θεωρούν και είναι απόλυτα λογικό αυτό που λένε, ότι θα λυθούν τα χέρια τους και τα πράγματα θα γίνουν εύκολα, αν αποκτηθεί ο Σλούκας. Ο Oλυμπιακός έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την επόμενη χρονιά, που φτάνουν μέχρι και την είσοδο στο φάιναλ-φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-βόμβα στην Ευρωλίγκα! Θέμα χρόνου το... κανόνι - Τέλος τα χρήματα - Δικαίωση Γιαννακόπουλου;

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags