Facebook Pixel Sportdog.gr | Τζόρνταν και Πίπεν μοιράζονται την ίδια αγάπη! Δεν φαντάζεστε ποια είναι
Μπάσκετ
NBA
| 2020-06-02 20:55:00

Τζόρνταν και Πίπεν μοιράζονται την ίδια αγάπη! Δεν φαντάζεστε ποια είναι

Sportdog Team
Τζόρνταν και Πίπεν μοιράζονται την ίδια αγάπη! Δεν φαντάζεστε ποια είναι

Μπορεί το The Last Dance για τον Michael Jordan και την αυτοκρατορία των Chicago Bulls στα 90s -αναμφίβολα η πιο επιτυχημένη σειρά ντοκιμαντέρ που έχει προβάλλει το Netflix στην πλατφόρμα του- να έχει ρίξει εδώ και μερικές εβδομάδες αυλαία, ωστόσο η συζήτηση γύρω από αυτό δεν λέει να σταματήσει. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν εξαντλείται στο αθλητικό κομμάτι του θέματος, στο αυτονόητο δηλαδή, αλλά επεκτείνεται ακόμα και σε στιλιστικές προσεγγίσεις, από τις προσωπικές ενδυματολογικές επιλογές του Air μέχρι τις εκκεντρικές του Dennis Rodman όπως αποτυπώθηκαν μέσα από τα πλάνα του The Last Dance - αυτά που αποκάλυψαν ένα τρίτο στοιχείο που ενώνει τους Jordan και Scottie Pippen, εκτός από την αγάπη τους για την πορτοκαλί Θεά και τους Bulls.

Οι δύο θρύλοι του NBA εμφανίζονται σε σημερινά πλάνα του ντοκιμαντέρ να φορούν μοντέλα της ίδιας ωρολογοποιίας, του ελβετικού brand Roger Dubuis.

Στον καρπό του Michael δεσπόζει το Excalibur Spider Pirelli Automatic Skeleton, ένα μαύρο, ατσάλινο ρολόι του 2019 με εντυπωσιακό καντράν που αποκαλύπτει την "καρδιά" του.

Από την άλλη, στον καρπό του Scottie συναντάμε το Excalibur Double Flying Tourbillon.

Πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά το 2013 και θεωρείται μία από τις κλασικές αξίες του brand.

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags