Facebook Pixel Sportdog.gr | Όνομα-έκπληξη για Ολυμπιακό – Αυτόν σκέφτονται για αντί-Σλούκα; Τι γίνεται με Καλάθη!
| 2020-06-03 12:13:00

Όνομα-έκπληξη για Ολυμπιακό – Αυτόν σκέφτονται για αντί-Σλούκα; Τι γίνεται με Καλάθη!

Sportdog Team
Όνομα-έκπληξη για Ολυμπιακό – Αυτόν σκέφτονται για αντί-Σλούκα; Τι γίνεται με Καλάθη!

Στα υπόψη του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα γκαρντ βρίσκεται ο Τόμας Γουόκαπ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει ένα μικρό buy out για να αποχωρήσει από την Ζαλγκίρις (περίπου 100-150 χιλ. ευρώ), η περίπτωσή του τέθηκε υπόψη των «ερυθρολεύκων» και εξετάζεται με ενδιαφέρον.

Η λύση Γουόκαπ δεν έχει προχωρήσει, αλλά πρέπει να σημειωθεί πως δεν συνδέεται απαραίτητα με αυτή του Κώστα Σλούκα, καθώς οι Πειραιώτες αναζητούν δύο γκαρντ.

Ο Γουόκαπ (1,93μ.) διακρίνεται για τις αμυντικές του αρετές και την αθλητικότητά του. Φέτος περνώντας σε ρόλο «καθαρού» πλέι μέικερ έκανε την καλύτερη σεζόν του μετρώντας 9,6 πόντους (85,7% στις βολές, 50,7% στα δίποντα, 46,7% στα τρίποντα), 5,5 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2,7 λάθη σε 25:45 κατά μέσο όρο.

Είχε αποφοιτήσει το 2016 από το Stephen Austin χωρίς να γίνει ντραφτ και μετά από ένα πέρασμα από την G League ξεχώρισε με την Λούντβιγκσμπουργκ οδηγώντας την στο Final Four του BCL του 2018 στην Αθήνα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον επέλεξε για την Ζαλγκίρις και η εξέλιξή του ήταν φανερή.

Ακούστε όλα όσα σχολίασε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags