03/06/20 - 16:33

Ανακοίνωση-φωτιά από την ΕΟΚ - Το... ξέκοψε - "Όποιος δεν δηλώνει συμμετοχή στην Α1..."

Sportdog Team
Ανακοίνωση-φωτιά από την ΕΟΚ - Το... ξέκοψε -  "Όποιος δεν δηλώνει συμμετοχή στην Α1..."
1.004views

Basket League: Με αφορμή την υπόθεση του Ρεθύμνου, που αποφάσισε να μη δηλώσει συμμετοχή στην Α1, η ΕΟΚ προειδοποίησε όλους τους συλλόγους πως θα έχουν βαριές συνέπειες εάν πράξουν αναλόγως.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως όποια ΚΑΕ δεν δηλώνει συμμετοχή στην Α1, θα πέφτει απευθείας στη Β' Εθνική και όχι στην Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών,

Αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί: Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Επίσης, η Ε.Ε. αποφασίζει ότι στη περίπτωση που ομάδα Κ.Α.Ε. της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτής της Κατηγορίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία, παρά μόνο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως αθλητικό σωματείο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ