Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο νέος ΠΑΟ του Δημήτρη! Ένα μπαμ σε κάθε θέση - Τι θα γίνει μετά τη συνέντευξη - Διάβασε ονόματα
Μπάσκετ
| 2020-06-04 16:37:00

Ο νέος ΠΑΟ του Δημήτρη! Ένα μπαμ σε κάθε θέση - Τι θα γίνει μετά τη συνέντευξη - Διάβασε ονόματα

του Pick n' Scroll
Ο νέος ΠΑΟ του Δημήτρη! Ένα μπαμ σε κάθε θέση - Τι θα γίνει μετά τη συνέντευξη - Διάβασε ονόματα

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπει στην τελική ευθεία για το χτίσιμο του ρόστερ του. Περιμένει το ΟΚ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία. Το προπονητικό τιμ είναι έτοιμο, έχοντας επιλέξει 3 παίκτες σε κάθε θέση, όπου υπάρχει κενό.

Αυτό, λοιπόν, είναι πάνω κάτω το πλάνο στο οποίο θα κινηθεί το «τριφύλλι». Στη θέση του βασικού πλέι-μέικερ, αυτού, που θα πάρει τη θέση του Νικ Καλάθη, δύο είναι οι βασικοί στόχοι: ο Λορέντζο Μπράουν και ο Κέβιν Πάνγκος. Στην θέση «2» υπάρχει η μεγάλη επιθυμία για τον Μάρκους Φόστερ της Χάποελ Χολόν, αλλά δεν έχει φύγει από το μυαλό και η περίπτωση του Ααρον Χάρισον. Η διαφορά είναι ότι ο Χάρισον στοιχίζει τα διπλά χρήματα σε σχέση με τον Φόστερ.

Στην θέση «3», όπου κυριαρχεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μπορεί να κολλήσει δίπλα του ο πρώην του ΝΒΑ, Τζάρελ Εντι, ο Μάλκολμ Χιλ της Αστάνα ή να αποκτηθεί ένας παίκτης που να παίζει και «4», όπως είναι ο τρομερός στα καρφώματα, Σαμ Ντέκερ.

Για τη θέση «4» οι επιλογές είναι πολλές. Ο Ντεσόν Τόμας θα φύγει, αφού είναι πολλά τα χρήματά του για την επόμενη χρονιά. Ο Ααρον Ουάιτ και ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον είναι δύο επιλογές που αρέσουν πολύ στον Παναθηναϊκό. Αλλά και ο Αιζάια Χικς, που έπαιζε παλιότερα στους Νικς και είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.

Τελος, για τη θέση του σέντερ μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάνη αρέσει ο Τζόρνταν Μόργκαν, που είχε περάσει παλιότερα από την Κύμη. Ο Μόργκαν παίζει τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία και στα 29 του έχει φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο.

Πάνω-κάτω αυτό είναι το πλάνο του Εξάστερου. Καλάθης δεν υπάρχει μέσα, αφού σήμερα, αύριο αναμένεται να κλείσει στην Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός το κυνηγάει μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά οι Ισπανοί κερδίζουν τη μάχη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" τα τηλέφωνα - Απόφαση Γιαννακόπουλου για Euroleague - Αμεσα ανακοίνωση - Φεύγει ή μένει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags